meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Twitter Meta Platformuna Karşı Hukuki Dava Başlatabilir

Twitter Meta Platformuna Karşı Hukuki Dava Başlatabilir, Twitter Meta’ya Dava Açabilir! 2023 işte açıklamarında şu sözleri dile getirdi.

Twitter Meta Platformuna Karşı Hukuki Dava Başlatabilir

Twitter Meta Platformuna Karşı Hukuki Dava Başlatabilir, Threads uygulamasının yayımlanmasından kısa bir süre sonra, Twitter, Meta’yı dava edebileceği konusunda uyarıda bulundu. Twitter, Meta’yı eski Twitter çalışanlarını işe alarak yeni sosyal medya platformunu oluşturmakla suçluyor. Twitter’ın avukatlarından Alex Spiro, Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’e bir yazı göndererek, Meta’yı Twitter’ın ticari sırlarını ve diğer fikri mülkiyet haklarını hukuka aykırı bir şekilde kötüye kullanmakla suçladı. Twitter, fikri mülkiyetinin Meta tarafından daha fazla alıkonulmasını, ifşa edilmesini ya da kullanılmasını engellemek için hukuki yollara başvurma ve ihtiyati tedbir alma hakkını saklı tuttuğunu belirtti.

Twitter Meta Platformuna Karşı Hukuki Dava Başlatabilir

Twitter, Meta’yı Dava Edebilir

Threads uygulamasının yayımlanmasından kısa bir süre sonra, Twitter, Meta’yı dava edebileceği konusunda uyarıda bulundu. Twitter, Meta’yı eski Twitter çalışanlarını işe alarak yeni sosyal medya platformunu oluşturmakla suçluyor. Threads, birçok yönden Twitter’a benzeyen bir platform ve piyasaya sürülmesinden bu yana milyonlarca kullanıcıya ulaştı.Twitter’ın Avukatlarından Meta’ya Uyarı

Twitter’ın avukatlarından Alex Spiro, Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’e bir yazı göndererek, Meta’yı Twitter’ın ticari sırlarını ve diğer fikri mülkiyet haklarını hukuka aykırı bir şekilde kötüye kullanmakla suçladı. Spiro, Twitter’ın fikri mülkiyet haklarını korumayı amaçladığını ve Meta’dan Twitter’ın ticari sırlarını ya da diğer gizli bilgilerini kullanmayı durdurmasını talep ettiğini belirtti.

Twitter, Hukuki Yollara Başvurabileceğini Belirtti

Twitter, fikri mülkiyetinin Meta tarafından daha fazla alıkonulmasını, ifşa edilmesini ya da kullanılmasını engellemek için hukuki yollara başvurma ve ihtiyati tedbir alma hakkını saklı tuttuğunu belirtti. Spiro, Meta’yı, Twitter’ın ticari sırlarına ve diğer gizli bilgilere erişimi olan ve olmaya devam eden çok sayıda eski Twitter çalışanını işe almakla suçladı. Bu çalışanların, Twitter’ın ticari sırlarını ve diğer fikri mülkiyetlerini kullanarak Meta’nın rakip uygulamasının geliştirilmesini hızlandırmak için yasaları ve Twitter’a karşı devam eden yükümlülüklerini ihlal eden bir uygulama geliştirmekle görevlendirildiği iddia edildi.

 


 


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi