Tarih: 21.09.2023 07:35

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Rize’de devir teslim törenine katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Rize’de düzenlenen devir teslim törenine katıldı. Rize Öğretmenevinde gerçekleştirilen törende, 6 yıldır İl Ocak Başkanlığı görevini yürüten Sadık Kandemir, görevini Mehmet Ali Yılmaz’a devretti.

Törene, Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Türkiye Kamu Sen Rize İl Başkanı Murat Köseoğlu, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Partililer katıldı.

Törende konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, “Ülkü Ocakları, Türk milletinin istiklalini ve istikbalini korumak için kurulmuş bir milli kuruluştur. Bu kuruluş, Türk milletinin aydınlık yarınları için mücadele etmektedir. Rize Ülkü Ocakları da bu mücadelenin önemli bir parçasıdır. Sadık Kandemir, 6 yıldır İl Ocak Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. Kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Mehmet Ali Yılmaz’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Rize Ülkü Ocakları’nın daha da güçlenerek yoluna devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Sadık Kandemir ise yaptığı konuşmada, “6 yıldır yürüttüğüm İl Ocak Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Bu görevi bana tevdi eden Ülkü Ocakları Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve desteklerinden dolayı tüm Ülkü Ocakları mensuplarına teşekkür ediyorum. Mehmet Ali Yılmaz’a da yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni İl Ocak Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları, Türk milletinin en önemli kurumlarından biridir. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Tüm Ülkü Ocakları mensuplarının desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Tören, plaket takdiminin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —