Tarih: 12.08.2024 09:52

Uluslararası Gençlik Günü'nde Oltu'dan Gençlere Destek Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Bugün, Birleşmiş Milletler tarafından gençlerin kaygılarına dikkat çekmek ve onları günümüz dünyasında ortaya çıkan sorunların çözümüne dahil etmek amacıyla 1999 yılından bu yana kutlanan Uluslararası Gençlik Günü. Bu özel gün, 2010 yılında Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Gençlik Yılı ilan edilmesiyle birlikte daha da anlamlı bir hal almıştır.

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Uluslararası Gençlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak gençlerin önemine vurgu yaptı. Çelebi, mesajında, "Gençler için projeler geliştirip, 'onları hem sosyal hem de ekonomik anlamda nasıl kalkındırabiliriz' diye sürekli mesai harcıyoruz. İnşallah çok kısa zamanda, Oltu'da gençlerin yolunu açarak ideallerine çok daha hızlı ulaşmalarına yardımcı olacağız" dedi.

Başkan Çelebi, gençlerin idealizmi, enerjisi ve potansiyeline olan sonsuz inancını dile getirerek, "Bütün dünya ve Türk gençliğinin bu özel gününü kutlarım" şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Uluslararası Gençlik Günü, gençlerin toplumsal ve ekonomik hayatın merkezine çekilmesi gerektiğinin altını çizen bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Bu özel gün vesilesiyle, gençlerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik çeşitli projelerin ve desteklerin artırılması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —