Tarih: 27.06.2024 10:08

Uluslararası U12 Rize Cup 2024 Başladı

Facebook Twitter Linked-in

5 farklı ülkeden 8 kulübün 12 yaş altı takımlarının kıyasıya bir turnuva geçirecekleri U12 RİZE CUP 2024; bu yıl yine “YİĞİT DEMİREL INTERNATIONAL FOOTBALL TOURNAMENT” adıyla gerçekleşiyor.

Turnuvaya katılan takımlar: BOMBORA (Gürcistan), ÇAYKUR RİZESPOR (Türkiye), DİNAMO BATUMİ (Gürcistan), FC JENİS ASTANA (Kazakistan), FC NÖMME UNİTED (Estonya), SABAH FK (Azerbaycan), SAMSUNSPOR (Türkiye), TRABZONSPOR (Türkiye).



Çaykur Rizespor akademi direktörü Bilal Karafazlıoğlu Yaptığı açıklamada:

“25 Haziran 2024 Salı günü tüm misafir takım yetkililerinin katılımıyla Çaykur Rizespor Futbol Akademisinde yapılan kura çekiminin ardından başlayan turnuvamız 3 gün sürecek. U12 Rize Cup 2024 Yiğit Demirel Uluslararası Futbol Turnuvasına katılan teknik ekip ve futbolcular dünyanın en iyi altyapı tesisleri arasında gösterilen 153 yatak kapasiteli Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde tam pansiyon olarak konaklıyor.

Turnuva sportif amaçlarının yanı sıra sosyal ve turistik faydalarıyla ön plana çıkıyor. Oynanan maçlardan sonra minik misafirlerimiz doğa turizminin başkenti Rize’mizin turistik yerlerini gezme fırsatı bulacak.

Turnuva boyunca tüm futbolseverleri Mehmet Cengiz Tesislerindeki futbol şölenine bekliyoruz.” Dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —