meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ünlü oyuncudan hayranları dehşete düşüren açıklama!

The Boys dizisinin süper kötüsünü canlandıran oyuncu Antony Starr, hayranları aynı anda hem heyecanlandıran hem de endişelendiren açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncudan hayranları dehşete düşüren açıklama!

amazon Prime üzerinden yayınlanan The boys dizisinin süper kötüsü Homelander karakterini canlandıran Antony Starr, dizi hayranlarını yakından ilgilendiren açıklamalar yaptı. Dizinin absürt sahnelerinden bahseden ve hem Homelander hayranlarını hem de dizi meraklılarını 4. sezon adına düşündüren açıklamalar yapan Antony Starr tarafından yapılan açıklamalarda özellikle bir cümle dikkat çekti. İşte Antony Starr'ın endişe veren o açıklaması:

The Boys dizisinin Homelander'ı Antony Starr, katıldığı bir röportajda dizinin 4. sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Dizinin karanlık yapısı gereği karakterinin yaptıklarına kendisinin bile şaşırdığını belirten Antony Starr, özellikle 3. sezonu kastederek ''Bir sınır olmalıydı ama onu bulamıyoruz.'' dedi. 

Yeni sezona dair ağzından bir şeyler kaçırmak istemediğini belirten ünlü oyuncu, 4. sezonun özellikle bir sahnesinden bahsederek şu cümleleri aktardı:

''Karşımdakine bakıyordum ve 'Ne yapıyoruz ki biz? Buna inanamıyorum! Hayatta yapabileceğim onca şey varken burada bunu mu yapıyorum gerçekten?' dediğimi hatırlıyorum. ciddi anlamda hayatımda yaptığım en acayip şeydi''

Ünlü oyuncu aynı zamanda Homelander hayranlarını da uyardı. Karakterin iyi biri olmadığını ve bir idol olarak tasarlanmadığının altını çizen Antony Starr, sosyal medyada Homelander destekçilerini gördüğünü dile getirerek şu cümleleri kurdu:

''İyi bir adam olmadığı apaçık ortada. Ama buna rağmen çok garip bir şey oldu ve pek çok insan onunla bağ kurdu. dışarıda onu idolleştiren bir kesim var. Twitter'da bazı şeyler gördüm ve 'Dur biraz. Ne? Asıl noktayı tamamen kaçırıyorsunuz' dedim.''


1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları