Tarih: 09.12.2023 14:46

Ünlü kripto analisti yüzde 50 artacak diyerek açıkladı! O altcoinler resmen fırlıyor: Lider altcoin 3.000 doları kıracak

Facebook Twitter Linked-in

Kripto analisti David, Enjin Coin (ENJ) için yüzde 50'lik bir artışın kapıda olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda, Sahana Vibhute SOL ve Solana tabanlı bir altcoin için olumlu bir yörünge öngörüyor. Popüler analist Michael van de Poppe ise Ethereum'dan güçlü bir hamle bekliyor.

KRİPTO ANALİSTİNDEN 4 ALTCOİN ANALİZİ

Enjin Coin (ENJ) Analizi: Yüzde 50 artış bekleniyor

ENJ fiyatı, Kasım 2022'den bu yana 0,24 ila 0,5 dolar arasında dalgalanıyor. Analist, fiyatın geçmişte birkaç kez test ettiği bu aralığın hem desteğini hem de direncini onaylamasını dikkate alarak, önümüzdeki dönemde yüzde 50'lik bir artış bekliyor. ENJ'nin uzun vadeli düşüş trendinden çıkış yaparak güçlenmeye devam ettiğini ifade eden analistler, mevcut direncin kırılması durumunda 0,5 dolarlık aralığın hedef olarak belirlendiğini söyledi.

Solana (SOL) ve Altcoin Analizi: 3 haneli rakamlara ulaşma potansiyeli yüksek

SOL, geçtiğimiz haftalarda düşük seviyelerden sağlıklı bir toparlanma gösterdi. Önemli direnç seviyelerini aşarak boğa koşusuna başlayan SOL, analistlere göre 3 haneli rakamlara ulaşma potansiyeli taşıyor. Ancak, yakın direnç seviyelerine dikkat çekiliyor. Öte yandan bu seviyelerin aşılmasıyla SOL'un daha da güçlenebileceğini vurguladı.

BONK Altcoin Tahmini: Yükseliş trendi sürecek

BONK fiyatı, genişleyen bir kanalda işlem görerek uzun vadeli düşüş eğilimini kırdı. Analist, hacmin artması ve güçlü boğa dominesi ile birlikte BONK'un yükseliş trendini sürdürebileceğini belirtti. Kısa vadeli hedef 0,0000527 dolar olarak gösterilirken, bu seviyenin aşılmasıyla yeni hedeflerin belirlenebileceği ifade edildi.

Ethereum (ETH) Analizi: 3 bin doların üzerine çıkacak

Ünlü analist Michael van de Poppe, Ethereum'un güçlü bir hamle yapacağını öngörüyor. BTC karşısında yükselişe geçeceğini belirten van de Poppe, altcoinlere yönelmenin şu anda en uygun zaman olduğunu ifade ediyor. Ethereum'un 2024 Nisan'daki halving olayından önce 3.000 doların üzerine çıkabileceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —