Ünlü Model Almeda Abazi'den Acı İtiraf! Yıllar Sonra Anlattı!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın eşi tescilli güzel Almeda Abazi'den yıllar sonra acı bir itiraf geldi. Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü model Abazi, yıllar önce yaşadığı acı olayı anlattı.

MAGAZİN 3.09.2023 10:45:00 0
Ünlü Model Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 6 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Sanat dünyasının gözde çifti 2019 yılında Efehan'ı, 2021'de de kızları Alina'yı kucaklarına almıştı. Radikal bir karara imza atan çift tası tarağı toplayıp Abazi'nin memleketi Arnavutluk'a yerleşme kararı aldı.GÜNAYDIN yazarı Merve Yurtyapan, bugünkü köşe yazısında; güzelliğinin yanı sıra enerjik, sempatik halleriyle dikkat çeken ve Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü model Almeda Abazi'nin bilinmeyen duygusal yaşamından bahsetti. İşte detaylar…

"Almeda Abazi, Miss Tiran, Miss Arnavutluk ve Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmalarında birinci oldu. Lise döneminde Türkiye'ye geldi, üniversite eğitimini de burada tamamladı. Güzellik tacını taktıktan sonra yer aldığı programlarda öne çıktı.
Güzelliğinin yanı sıra eğlenceli, enerjik ve sempatik halleriyle de dikkat çeken Abazi, rol aldığı dizilerin ardından dünyayı gezdiği programıyla başarısını taçlandırdı.Abazi, daha sonra ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin büyük aşkları da mutlu sonla bitti. 14 Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'ta rüya gibi bir düğünle evlendiler. İki yıl sonra ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına aldılar. 2021'de de kızları Alina'nın dünyaya gelmesiyle mutlu aileleri daha da büyüdü.Almeda Abazi'yi ekranda hep güler yüzlü ve neşeli haliyle görüyoruz. Etrafa ışık saçan ünlü güzelin aslında acılarla dolu anıları da var. Bugün köşemde size Abazi'nin bilinmeyen duygusal yaşamından bahsedeceğim.Mutlu bir ailede büyüyen Abazi, gençlik yıllarında babasının zorlu hastalık sürecinde hep yanındaydı. Babasının böbrek nakli olması gerekiyordu. Abazi, henüz 15 yaşındaydı, babası için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırdı. Babasının acil organ nakli olması gerektiğini duyunca ilk olarak aileden kendisi teklifte bulundu.Önce annesine giden Abazi, "Ben babama böbreğimi vermek istiyorum" dedi. Ancak kızının bu isteğini duyan babası Muhammet Abazi, "Böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum. Eğer böyle bir şey yapmaya kalkarsan seni asla affetmem" diyerek kesin bir dille reddetti.Ünlü güzel, bunun ardından yine de vazgeçmedi, gizlice doktorlarla konuştu. Ancak onlardan da olumsuz yanıt aldı. Doktorlar, Abazi'nin henüz 18 yaşını doldurmadığı için ondan böyle bir bir bağışı kabul edemeyeceklerini söyleyip izin vermediler.Nakil için akrabalardan birine teklif yapılmadı. O dönemler bu durumu anlayamayan, anne olduktan sonra olayları yeniden düşünüp değerlendiren Abazi, "Belki de çocukları olduğu için kişilere böyle bir şey yapıp yapmayacakları sorulmamıştır" diye düşündü. Yıllar sonra o acılı günlerine geri dönen Abazi, çok sevdiği babasına olan özlemi her geçen gün daha da arttı.

ÇOCUKLARINA DEDELERİNİ ANLATIYOR

Almeda Abazi, geçtiğimiz aylarda Arnavutluk ekranlarında katıldığı bir programda babasından bahsedilince de gözyaşlarını tutamadı.Onunla yaşadığı mutlu anılarına geri döndü ve babası ölmeden önce yaşadığı acı dolu günler gözünün önünden geçti.

Çocuklarıyla babasının kabrini sık sık ziyaret eden Abazi, onlara da dedelerinden bahsedip onunla yaşadıkları unutulmaz anları anlatıyor.Ekran önünde en neşeli anlarını gördüğümüz ünlülerin de özel yaşamlarını derinden etkileyen büyük acıları oluyor. Almeda Abazi de bunlardan biri. Yaşadığı büyük acıların ardından ailesine ve evlatlarına sarılmış olan ünlü güzel, güçlü duruşuyla da kendisini sevenlere örnek oluyor."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.6° / 11.7°

Çay Üreticilerinin Geleceğe Yönelik Kaygıları Giderilmelidir

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan 19 Mayıs Mesajı

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!