Tarih: 23.04.2023 17:09

Vajina Çeşitleri ve Özellikleri nelerdir ?

Facebook Twitter Linked-in

Vajina ve çeşitleri acaba nelerdir?

1) Kaz ayağı vajina

Özellikler tombul hanımlarda geniş kalça ve büyük göbekle orantılı geniş bir alan kaplayan yarığı geniş dudakları hafif sis bir vajinadır. Kilolu hanımlarda bulunur şişmanlığa dayalı genişlemiş ve yarığı büyük klitoris belirgin bir vajina dır.

2) Keçi tırnağı vajina

İnce belini dolgun kalçalarıyla süsleyen hanımlarda bulunan dudakları sis klitorisi kibar ince yarıklı pembe renkli çok seksi bakmaya.doyulmayan bir vajina. Özellikle tayt ve bikiniden kendini belli eden uğruna savaş çıkan vajinadır. Onu taşıyanlar şanslı kadın ve o kadınla birlikte olanlar süper şanslı erkeklerdir. Bakımlı bir kadında o vajina günlerce öpülür yine bıkılmaz.

(Herkes sever)

Vajina Çeşitleri ve Özellikleri

3) Lahana vajina

Klitoris sarkık büyük kilo alma verme sonucu çevresindeki deri buruşmuş kat kat olmuş dudakları sarkmış olan bir vajina. Görünümü hoş olmayan özellikle ileri yaşlarda ağdanın çekim etkisiyle sarkan tombul hanımlarda bulunan kaz ayağı vajinanın katmerli hali evet hanımlar sizinki de bu yolda ilerliyorsa önlem alın derim.

4)Söğüt yaprağı vajina

Gelelim vajinaların sultanına kraliçesine

İnce belini aynı kibarlıkla tamamlayan hoş uzun bacaklara sahip hanımlarda bulunan ince dudaklı ve bir o kadar ince yarıklı pembe renkli klitorisi aşırı derece kibar dıştan tayt ve bikinide kendini belli etmeyen bir vajina. O kadar zarif ve seksidir ki öpmeden okşamadan içine girmek inanın hainlik olur. Hele bu zarif bünyedeki bu zarif vajinayı taşıyan hanımın ruhu da bu kadar zarif ise ve sevişmeyi biliyor seviyorsa onun yanında zaman su olur akar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —