Tarih: 13.05.2024 16:41

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal: "Siyaset İçin Değil, Hizmet İçin Geldik"

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret sırasında yapılan konuşmada Koçal, ilçenin kalkınması için ellerinden gelen gayreti göstermekten geri durmayacaklarını vurguladı.

Koçal, konuşmasında, "Ortak derdimiz Vakfıkebir’dir. Tarihi misyonu ile bölgenin merkezinde bulunan ilçemizi kalkındırmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Her fırsatta; ‘Siyaset için değil hizmet için geliyoruz’ dedim ve hizmet için geldik. Adaletsizliğin, hukuksuzluğun olduğu yerde olmam. Bir aydır görevdeyiz. Projelerimizi hayata geçirmek, sorunları çözmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Borçlu bir belediye devraldık. Milletimizin, sizlerin paralarınızı kimseye peşkeş çekemeyiz. Kaynaklarımızı Vakfıkebirimizin ali menfaatleri için kullanıyoruz, kullanacağız. Bizim için kişilere özel hizmet anlayışı değil, umumun, toplumun menfaati önemlidir. Yeniden Refah Partisi milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutan bir siyasi partimiz. Bizim yaşamımızda da bu değerler çok kıymetlidir. Sizlerin, önerilene, düşüncelerine her zaman açığım. Buluşalım, görüşelim, istişare edelim." şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Serdar Musaoğlu ise; "İlçemiz için en doğru kararları vereceğinize ve güzel hizmetler yapacağınıza gönülden inanıyorum. Bizlerde her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, hizmet yolculuğunuzda başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —