Tarih: 13.06.2024 10:08

Vakfıkebir Belediyesi Memur İçin Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı: İşte Detaylar

Facebook Twitter Linked-in

Vakfıkebir Belediyesi, memurlarına yönelik sosyal denge sözleşmesini imzaladı. Belediye Başkanı Fuat Koçal, Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber ve Türk Yerel Hizmet-Sen İl Temsilcisi Mürteza Okumuş'un katılımıyla gerçekleşen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Koçal, törende yaptığı konuşmada, "Çalışanlarımıza imkanlarımız doğrultusunda emeklerinin karşılığını verebilmek için gayret ediyoruz. İnşallah belediyemizin imkanları düzeldikçe daha da iyi olanaklar sağlayacağız. Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber ise Başkan Koçal'a çalışanlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek sözleşmenin her iki tarafa da hayırlar getirmesini temenni etti.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, memurlar için imzalanan sosyal denge sözleşmesinin detayları ve beklentilerin artacağı vurgulandı. Vakfıkebir Belediyesi, çalışanların hak ve menfaatlerini koruyarak daha verimli bir çalışma ortamı sağlama yolunda adımlarını sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —