Tarih: 05.10.2024 09:22

Vakfıkebir Fen Lisesi'nde Vali Yıldırım'dan Öğrencilere Kitap Okuma Tavsiyesi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Vakfıkebir Fen Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Öğrencilerle bir araya gelen Yıldırım, eğitim hayatlarının her aşamasında okumaya teşvik ederken, bol bol kitap okumalarının, güncel konuları takip etmelerinin ve internetin önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Ancak bilgi kirliliğine karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, sosyal medya gibi dikkat dağıtıcı unsurlardan mümkün olduğunca uzak durmalarını tavsiye etti. Vali Yıldırım, dünya klasiklerinin yanı sıra önemli Türk yazarların eserlerini de okumalarını önerdi.

Ziyaret sırasında öğretmenlerle bir toplantı düzenleyen Yıldırım, eğitim-öğretim konularında bilgi aldı ve okuldaki eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretinin ardından, Vali Yıldırım, Vakfıkebirli hemşehrimiz Vali Osman Bilgin'in anneleri adına düzenlediği Ayşe Bilgin Kütüphanesi'ndeki bilimsel çalışmalar atölyesini de ziyaret etti. Burada öğrenciler tarafından yürütülen projeleri inceleyen Yıldırım, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Vali Yıldırım'a ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, Vakfıkebir Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Okul Müdürü Cengiz Kasımay ve öğretmenler eşlik etti.

Trabzon Valiliği olarak, eğitim alanında atılan bu adımların öğrencilerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —