Tarih: 24.02.2024 13:35

Vakfıkebir'de Cumhur İttifakı ile Büyük Projeler Yolunda İlerliyor

Facebook Twitter Linked-in

Karatepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları bir araya gelerek mahalle sakinleriyle buluştu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan heyet, projeler hakkında bilgi verdi ve vatandaşların sorularını yanıtladı. Başkan Balta, Karatepe'de yapılması planlanan Pazaryeri, OSB, Adalet Sarayı ve Sahil Projeleri hakkında detaylı bilgi paylaştı.

Pazaryeri alanının yeniden düzenlenmesi ve ekonomik olarak daha verimli hale getirilmesi için terminal mevkii Yavuz Sultan Selim Camii arkasındaki alanda projelendirildiğini belirten Başkan Balta, bu projeyle otopark sorununu da çözeceklerini vurguladı. Ayrıca, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üç bin vatandaşa istihdam olanağı sağlayacak olan 64 Sanayi Parselinin hazır hale getirildiğini dile getirdi.

Adalet Sarayı projesinin de önemine değinen Başkan Balta, Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilecek olan saray için gerekli adımların atıldığını ve projenin ihale sürecinin başladığını duyurdu.

Sahil düzenlemesi projeleriyle ilgili olarak da bilgi veren Başkan Balta, sahil dolgu alanlarının ve kent merkezinin fonksiyonel ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla önemli adımlar attıklarını ifade etti. Sahilde yapılacak olan Pazaryeri ve Kapalı Otopark Projesi'nin üç kez ihale edildiğini ve Sahil Parkı'nın projelerinin hazırlandığını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —