Tarih: 04.11.2023 15:57

Vakıfbank'tan Müşterilerine Büyük Fırsat: 300 TL Para İadesi!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, müşterilerine özel bir kampanya ile dikkat çekiyor. 30 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, Vakıfbank hesabı sahipleri gıda ve market alışverişlerinden 300 TL'ye varan para iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanya kapsamında VakıfBank Worldcard sahipleri, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında gıda marketleri, kasaplar, manavlar ve şarküterilerde World üye işyerlerinden yapacakları tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerin sonrasındaki her 500 TL'lik alışveriş için 30 TL Worldpuan kazanacaklar. Toplamda ise 300 TL'ye kadar Worldpuan hediye edilecek.

Alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gereken kampanya, ek kartlar ve sanal kartlar da dahil olmak üzere tüm Vakıfbank müşterilerine açık. Ayrıca, aynı gün içinde aynı üye işyerinden tek seferde yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya katılmak için Vakıfbank müşterileri, cep telefonlarından "GIDA" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 6 hanesini 5724'e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil uygulamasındaki "Cepte Kazan" bölümünden katılım sağlayabilirler.

Kampanya katılımı 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Vakıfbank müşterileri, belirtilen şartları yerine getirerek 30 Kasım tarihine kadar 300 TL'ye varan tutarda para iadesi alabilirler.

Vakıfbank, müşterilerine sunduğu bu özel fırsatla market alışverişlerini daha da avantajlı hale getiriyor. Kampanya süresi sona ermeden bu fırsatı kaçırmamak için Vakıfbank hesabı sahipleri, gıda alışverişlerini bu avantajlı kampanya kapsamında gerçekleştirebilirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —