Tarih: 14.09.2024 09:38

Vali Aziz Yıldırım’dan Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Vali Aziz Yıldırım, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yıldırım, mesajında, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin anıldığı bu mübarek haftanın, O’nun örnek hayatı ve yüce ahlakını yeniden anlamak ve hayatımıza tatbik etmek için bir vesile olduğunu belirtti.

Vali Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: “Mübarek Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle sizleri en içten duygularımla saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bu yıl, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası' temasıyla düzenlenecek etkinlikler, kendimizi ve toplumumuzu yeniden gözden geçirme ve hassasiyetlerimizi tazeleme imkanı sunmaktadır.”

Vali Yıldırım, Peygamber Efendimiz’in (SAV) hayatının hayat rehberi olduğuna ve camilerin manevi değerlerin merkezi, din görevlilerinin ise bu kutsal mekânların koruyucusu ve rehberi olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, camilerin ve din görevlilerinin toplumun birlik, beraberlik ve huzurunun teminatı olduğunu vurguladı.

Mesajında, bu anlamlı günlerde barış, kardeşlik ve hoşgörü duygularının toplumda kök salmasını dileyen Vali Yıldırım, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın tüm ülke ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Yıldırım, tüm vatandaşlara sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —