Tarih: 08.09.2023 08:32

Vali Baydaş, OSB'yi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Vali Baydaş, OSB Müdürü Hasan Günal'la bir süre görüşerek OSB'deki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından OSB yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti. Toplantıda OSB'de faaliyet gösteren fabrikalar, Organize Sanayi Bölgesinin son durumu ve yapılan planlamalar görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Vali Baydaş, toplantının ardından üretim ve faaliyetleri devam eden fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Baydaş, OSB'de yaptığı açıklamada, "Rize OSB'de 2023 yılı sonu itibariyle 200'ün üzerinde fabrikanın faaliyete geçmesini hedefliyoruz. OSB'nin daha da gelişmesi ve istihdam açısından daha fazla katkı sağlaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Vali Baydaş'ın OSB ziyaretine Kalkandere Kaymakamı Mustafa Balıkçı, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Yazıcı, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

OSB'de 2023 Sonuna Kadar 200 Fabrika Hedefleniyor

Rize OSB, 2023 yılı sonu itibariyle 200'ün üzerinde fabrikanın faaliyete geçmesini hedefliyor. OSB'de şu anda 100'ün üzerinde fabrika faaliyet gösteriyor. OSB'de faaliyet gösteren fabrikalar, tekstil, metal, plastik, gıda, kimya ve enerji gibi sektörlerde üretim yapıyor. OSB'de faaliyet gösteren fabrikalar, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —