Vali Çiftçi, İl Sağlık Müdürlüğü'nü Ziyaret Ederek Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Vali Mustafa Çiftçi, İl Sağlık Müdürlüğü'nü Ziyaret Ederek Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Vali Çiftçi, İl Sağlık Müdürlüğü

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilimizdeki sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bilgi edinmek ve yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere İl Sağlık Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Çiftçi, İl Sağlık Müdürlüğü binasındaki incelemelerinin ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir tarafından bilgilendirildi. Brifingde; ilimizdeki sağlık hizmetlerinin durumu ve ülke geneli ile mukayeseli karşılaştırması, sağlık yatırımlarının planlanması ve hayata geçirilen projeler, son dönemde sağlık hizmetlerinde ulaşılan %90'lara varan hasta memnuniyetinin değerlendirilmesi gibi konular ele alındı.

Vali Çiftçi, brifingde yaptığı açıklamada, Erzurum'un sağlık hizmetleri açısından önemli bir konuma sahip olduğunu ve bu konudaki yatırımların aralıksız devam ettiğini söyledi. Vali Çiftçi, şunları kaydetti: “Sağlık hizmetlerimizde son yıllarda önemli bir mesafe kat ettik. Bu başarının temelinde sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve yatırımlarımız yatmaktadır. Hedefimiz, Erzurum'u sağlık hizmetlerinde Türkiye'nin en ön sıralarına taşımaktır. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.”


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Pazarspor'da Yeni Teknik Direktör: Ramazan Öztürk!

2

Amasya'da hayvanın başına balta vuran ve eziyet veren 5 kişi tutuklandı

3

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve toz taşınımı uyarısı

4

RİZE'DE EN ÇOK O İLÇEDE YAŞAYANLAR EV ALIYOR

5

Doğu Karadeniz’in bahar bayramı: Mayıs Yedisi