Tarih: 26.07.2024 15:24

VATANDAŞLARDAN İNDİRİMLİ EKMEK TEŞEKKÜRÜ

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorlukları hafifletmek amacıyla başlattığı indirimli ekmek satış uygulamasıyla vatandaşlardan büyük takdir topladı. 200 gram ekmeğin 8 TL’den satışa sunulduğu yeni satış noktası, 26 Temmuz 2024 itibariyle hizmete girdi.

Yeni Satış Noktaları Şehir Genelinde Yaygınlaştırılacak

İlk olarak 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda açılan ekmek satış noktası, sabah 08.00’de kapılarını vatandaşlara açtı. Belediye, bu uygulamanın şehir genelinde yaygınlaştırılacağını duyurdu. İlk aşamada Ortahisar’daki 10 mahallede kurulacak olan satış noktalarının ardından, Akçaabat, Vakfıkebir, Yomra, Araklı ve Of ilçelerinde de benzer büfeler açılacak. İndirimli ekmek satış büfeleri sabah 08.00’dan akşam 17.00’ye kadar açık olacak.

Vatandaşlardan Başkan Genç’e Teşekkür

Uygulamadan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, "8 TL güzel bir rakam. Bu tür hizmetler halk için büyük önem taşıyor. Siyaset fark etmeksizin, bu hizmeti sağlayanlardan Allah razı olsun. Ahmet Metin Genç Başkanımıza teşekkür ediyoruz; söz verdi, sözünü tuttu" şeklinde görüş belirttiler.

Başkan Genç: "Her Zaman Halkımızın Yanındayız"

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “İndirimli ekmek hizmetimiz ilk günde büyük ilgi gördü. Kent merkezi ve diğer ilçelerimizde de süratle yeni satış noktaları açarak bu hizmeti tüm vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla her zaman halkımızın hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —