Tarih: 03.04.2023 21:55

Veda Mektubu 6. Bölüm İzle Full Kanal D Veda Mektubu yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu'nun 5. bölümü 27 Mart günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Veda Mektubu'nun beşinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte KanalD Veda Mektubu 5. bölüm izle dizi izle linki...

VEDA MEKTUBU 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar önce bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı duygularıyla kendisini bir savaşın içinde bulur. Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden etkiler ve bunu kimse ile paylaşamaz. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine uyum sağlamak umduğundan daha zordur. Seher ise Aslı'ya karşı tutumunu gittikçe sertleştirir. Seher'in Aslı’ya attığı tokat ise bomba etkisi yaratır.

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan, Elena Viunova.

KanalD Veda Mektubu 5. bölüm izle

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM İZLE

Veda Mektubu dizisinin Kanal D'de 3 Nisan günü yayınlanan 6. bölümünü (altıncı bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

VEDA MEKTUBU 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —