meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Vücuttaki Hastalıkları Kurtaran Mucizevi Çay!

Son dönemlerde artan salgınlar, soğuk algınlıklarını ve nezleyi beraberinde getirdi. Vatandaşlar ise hastalıklardan kurtulmanın yollarını arıyor.

Vücuttaki Hastalıkları Kurtaran Mucizevi Çay!

Doğru beslenme ile vücudunuzu zinde tutabilirsiniz. Özellikle sağlıklı bitki çayları bunun bir örneği... Japonca'da soba çayı veya 'soba-cha' olarak da bilinen karabuğday çayı, karabuğday bitkisinin kabuklu tohumları olan kavrulmuş karabuğday kabuğu çıkarılmış tanelerden yapılan bir çay türüdür. Ayrıca gluten içermemesi gluten hassasiyeti olanlar için uygun bir seçimdir.

ZAYIFLAMAK İÇİN DE ÇOK ETKİLİDİR

Bir çok antioksida içinde barındıran Karabuğday taneye benzer bir tohumdur. Besleyicidir vitamin açısından çok zengindir ve genellikle un ve erişte gibi çeşitli gıda türlerinde kullanılır. Öte yandan karabuğday çayı sağlıklı zayıflama için de çok etkilidir.

KARABUĞDAY ÇAYI NASIL HAZIRLANIR? 

Japonların sağlıklı ve uzun yaşam sırrı olan karabuğday çayı nasıl hazırlanır? Bu çay yapmak için ilk önce kabuğundan çıkarılan taneler bir güzel kavrulur. Kavurulan tanelerden hoş kokulu ve toprak tadında bir çay yapmak için sıcak suya batırılabilir. Karabuğday çayı sıcak veya soğuk olarak içilebilir ve Doğu Asya ülkelerinde, özellikle Japonya'da popülerdir, ancak sağlayabileceği çeşitli sağlık yararları nedeniyle dünya çapında hızla popüler hale gelmektedir.

KARABUĞDAY ÇAYI HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİR?

Antioksidanlar bakımından çok zengin olan bu çay vücudunuzdaki zararlı serbest radikallerle savaşarak çalışır. Özellikle kronik hastalıkların olasılığını azaltmaya yardımcı olurlar. Öte yadan karabuğday çayının antioksidanları kalp sorunlarıyla karşılaşma olasılığını azaltmaya yardımcı olabilir. Kan basıncınızı düşürerek, kötü kolesterolü keserek ve kan damarlarınızın daha iyi çalışmasını sağlayarak yaparlar. Düzenli kafeinli içeceklerin yerine bu sağlıklı içeceği beslenmenize dahil etmeye çalışın. Ayrıca bu çay kalp krizini engellemeye yardımcı oluyor.


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı