meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

WhatsApp'tan çığır açan duyuru! O özellik geliyor

Dünyanın en yaygın kullanılan haberleşme uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni bir özelliğini daha duyuruyor. İlk olarak beta sürümünde test edilen özellikler, tüm testleri tamamlandıktan sonra kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

WhatsApp

Dünyanın en yaygın kullanılan haberleşme uygulaması olan WhatsApp, yeni bir özelliğini daha duyurdu. Henüz beta sürümde test edilen bu özellik ile global kullanımda daha da ileri gitmeyi hedefleyen WhatsApp sunduğu özellikler le kullanıcı ağını genişletiyor. İşte WhatsApp'ın son güncellemesi ile sunduğu özellik:

WhatsApp tarafından sunulan yeni özelliğin adı ''Kanallar'' olarak açıklandı. Kanallar özelliği eni bir sekme olan Güncellemeler içerisinde yer alacak. Kanallar özelliğini yalnızca yöneticiler kullanabilecek ve bu alanda diğer sohbetlerden ayrı olarak tek yönlü iletimler olacak.

Yöneticiler için geliştirilen bu özellik, arama yapmak ve hobileri takip etmek gibi belirli dizinler içerecek. Diğer kullanıcılar kanalları takip ederek yöneticilerin paylaştıkları tek yönlü medya ve mesajları görebilecekler. 

Haber Merkezi


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor