meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yalı Çapkını Pelo'nun Estetiksiz Hali Görenleri Şaşırttı!

Son zamanların en popüler aktrislerinden Buçe Buse Kahraman, Yalı Çapkını ile alkışlandı. Dizide Ferit Korhan'ın vazgeçilmez sevgilisi Pelo'yu canlandıran Buçe Buse Kahraman, geçirdiği estetik ameliyatlarla gündeme geldi. İşte detaylar.

Yalı Çapkını Pelo

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman dizideki performansının yanı sıra geçirdiği estetik operasyonlarla da adından söz ettiriyor. Buçe Buse Kahraman, doğal güzel sanılan oyunculardan biriydi. Fakat gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. 

26 yaşındaki Buçe Buse Kahraman'ın burnundan operasyon geçirdiği ve yüzünde birçok noktada botoks uygulaması yaptırdığı fark ediliyor. Yalı Çapkını'nın Pelo'sunun bu diziden önce farklı yapımlarda da rol aldığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu Çarpışma dizisinde de oynadı. 

YASAK ELMA'DA DA SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKTI

2019 yılında Yasak Elma dizisinde de rol aldığı ortaya çıkan Buçe Buse Kahraman, fenomen dizide Halit Argun'un kızı Lila olarak karşımıza çıktı.

'DİZİNİN BAŞROLÜ MÜ?'

Yalı Çapkını dizisiyle adından epey söz ettiren genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, sosyal medyada gündem oldu. Hatta o kadar konuşuldu ki ''Dizinin başrolü artın Pelin mi?'' gibi konularla ilgili haberler çıkmaya başladı.

 


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı