Tarih: 17.10.2023 11:45

Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Facebook Twitter Linked-in

Genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini üstlendiği Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanını paylaştı. 42. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını 42. bölümüyle merakla beklenirken fragman yayınlandı. Yalı Çapkını son bölüm, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı. İşte Yalı Çapkını 42. Bölümde yaşanacaklar…

YALI ÇAPKINI FERİT'İN EŞİNE TEPKİSİ

Yalı Çapkını yeni tanıtımda; Kaya ile Seyran'ı üniversiteye gelmesiyle hayal kırıklığına uğrayan Ferit'in eşine "Asıl sürprizi sen yaptın" demesi dikkat çekti.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kaya’nın Seyran’a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit’i çok sinirlendirir ve Seyran’la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran’ın okumasını desteklemektedir. Gülgün de kendiyle ilgili yeni kararlar alır. Sultan ise gördüklerinden sonra Dicle’yi odasına kilitler. Ferit’in kolu ile başı tekrar derttedir ve soluğu Talih’in yanında alır. Seyran, üniversiteye gitme konusundaki kararını akşam yemeğinde açıklar. Kaya’nın ise kafasında yeni planlar vardır.

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu alıyor.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU YALI ÇAPKINI BAŞROL KİM?

YALI ÇAPKINI BÖLÜMLERİ, YALI ÇAPKINI FULL HD BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —