meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? İstanbul’da 20 Kasım Pazartesi okul var mı, yok mu? İstanbul Valiliği son dakika yeni kararını açıkladı! Yarın hangi illerde okul yok? İşte, iller için gelen tek tek açıklamalar!

Yarın okullar tatil mi, sorusu olumsuz hava şartları nedeniyle milyonlarca veli ve öğrencinin gündemine geldi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde okullarda son durum merak ediliyor.

GÜNCEL 19.11.2023 19:13:00 0
YARIN OKULLAR TATİL Mİ? İstanbul’da 20 Kasım Pazartesi okul var mı, yok mu? İstanbul Valiliği son dakika yeni kararını açıkladı! Yarın hangi illerde okul yok? İşte, iller için gelen tek tek açıklamalar!

 “Yarın okul var mı" sorusuna yanıt aranırken Meteoroloji 20 Kasım Pazartesi günü yaşanacak olumsuz hava koşulları sebebiyle birçok ilde yaşayan vatandaşları uyardı. Sel, yağış, kar, fırtına uyarıları gelirken gözler okulların tatil kararı için ilgili valiliklere çevrildi. İstanbul Valisi Davut Gül son dakika İstanbul için alınan yeni kararı duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde eğitimlerini sürdüren okullarda ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi alanlar ile okul öncesi kurumlarda çocuğu bulunan aileler “İstanbul’da yarın okullar tatil mi” sorusuna yanıt arıyor. 20 Kasım Pazartesi günü iller için alınan kararlar tek tek açıklanıyor. Özellikle İstanbul, Bursa, Bolu, Ankara, İzmir Antalya gibi kalabalık öğrenci nüfuslu iller ve kar yağışının yoğun görüldüğü Bolu merak ediliyor. Tatil olacak yerlerin kararı MEB tarafından değil o ilin valiliği ve o ilçenin kaymakamlığı tarafından duyuruluyor. Peki 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? Yarın okul var mı, yok mu? Hangi il ve ilçelerde yarın okullar tatil? İşte, 20 Kasım kar tatili haberleri ile ilgili son dakika açıklamalar.
 

Okullarla ilgili son gelişmeler yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle yakından takip ediliyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada sel, su baskınları, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılar yapılıyor. AFAD tarafından yapılan açıklamada ise uyarı verilen illerde valilik ve kaymakamlıklara bilgilendirme yapıldığı ifade edildi. Okullarda ise il ve ilçe bazında tatil olup olmayacağı tartışılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre yarın okullarda eğitim öğretim faaliyetleri kaldığı yerden devam edecekti. Ancak hava koşulları sebebiyle yeni karar çıkması ihtimaline karşı son gelişmeler masaya yatırılıyor. Özellikle İstanbul’da 5 milyondan fazla öğrenci okullarda tatil kararı olmaması halinde okul yoluna çıkacak. Hem trafik hem de hava koşulları sebebiyle gözler İstanbul Valiliğine çevrildi. Peki Yarın okullar tatil mi? Pazartesi il ve ilçe bazlı okullar tatil mi olacak? 20 Kasım Pazartesi okul var mı? İşte, milyonlarca veli ve öğrenci için alınan kritik kararın detayları!

 

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Valisi Davut Gül, olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı

ZONGULDAK’TA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

 

 Zonguldak Valiliği yaptığı açıklamada “ Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin