Tarih: 05.12.2023 09:01

Yeniden Refah Partisi, Madenli'de aday gösterecek

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Madenli Belde Başkanlığı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Madenli'de aday göstereceğini açıkladı.

Belde Başkanı Kadir Öztürk yaptığı açıklamada, "Yeniden Refah Partimiz, Milletvekili Genel Seçimlerinde nasıl kendi logosuyla ve kendi milletvekili adaylarıyla katıldıysa, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de kendi Belediye Başkanı adaylarıyla katılacaktır. Bu durum elbette ki Madenli Beldemiz için de aynı olacaktır" dedi.

Öztürk, "Özlenen ve hasretle beklenen Millî Görüş belediyeciliği anlayışını Madenli halkı ile buluşturmak için, hem aday hem de proje araştırmaları konusunda tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Aday adaylığı sürecine girmeden doğrudan belediye başkanı adayımızı ve meclis üyesi adaylarımızı en kısa sürede açıklayıp sizlerle paylaşacağız. Bizim yapacağımız açıklama dışındaki hiç bir açıklamayı lütfen dikkate almayınız" ifadelerini kullandı.

Öztürk, Madenli için hazırladıkları "11 MAHALLE 11 PROJE" isimli proje çalışmasını da yakında paylaşacaklarını belirterek, "Bu proje çalışmalarımız ağırlıklı olarak beldemizin istihdamına ve dolayısıyla da kalkınmasına yöneliktir. Bu sayede Madenli'ye büyük bir istihdam sağlanmış olacak ve beldemiz göç veren değil, göç alan bir belde haline gelecektir. Üstelik bu projeler, birbirlerini takip eden zincir halkaları şeklinde oluşturulacağından, birbirlerini besleyecek ve dolayısıyla da devletimiz için ekstra bir yük oluşturmayacaktır" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —