Tarih: 23.07.2024 09:27

Yeniköy'deki Kaya Düşmesi: Vali Ünsal'dan Yerinde İnceleme ve Açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli İlçesi Yeniköy Köyü'nde yaşanan kaya düşmesi olayının ardından bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulundu. Yeniköy'de, Yusufeli Barajı'nın inşası sonrası yeni yerine taşınan köyde meydana gelen toprak kaymasının ardından Vali Ünsal, yetkililerden süreçle ilgili bilgi aldı.

Vali Ünsal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Yeniköy Köyü'nde olası risklere karşı 5 ev tedbir amaçlı boşaltılmıştır. Ailelerimiz, Yusufeli ilçemizde bulunan TOKİ Konutlarına yerleştirilmiştir. İlgili ekiplerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gerekli tüm tedbirleri almış olup, ilgili kurumlarımız sorunu en kısa sürede çözmek amacıyla azami gayret göstermektedirler,” dedi.

Vali Ünsal, ilgili kurumlara gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması ve hayatın normal seyrine dönmesi için talimatlar verdi. Süreçten etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ünsal, Artvin Valiliği'nin sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki vatandaşların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığı ve sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —