meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yeşil Sol Parti Artvin Milletvekili Adayı Fulden Şahin: 'Tek anahtar biziz bu süreçte'!

Yeşil Sol Parti Artvin Milletvekili Adayı Fulden Şahin, seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yaparak, kadın temsiliyetinin önemine vurgu yaptı ve partilerinin tek anahtar olduğunu söyledi.

12.05.2023 11:28:42 0
Yeşil Sol Parti Artvin Milletvekili Adayı Fulden Şahin:

UĞUR İSTANBULLU

Yeşil Sol Parti Artvin Milletvekili Adayı Fulden Şahin, 'Bugünkü AKP-MHP iktidarı, tek adam rejimini bir kilit olarak görüyorum. Bu kilidin tek anahtarı da Yeşil Sol Parti. Aynı zamanda parlamentoda temsiliyette de bir kilit, o kilidin tek anahtarını da Yeşil Sol Parti olarak görüyorum. Üçüncü yol, tek anahtar biziz bu süreçte. Önümüzdeki süreç öncelikle biz kadınlar için, anneler için, çocuklarımız için çok büyük önem ifade ediyor' dedi.

Yeşil Sol Parti Artvin Milletvekili Adayı Fulden Şahin, seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Şahin, şunları söyledi:

'Yaşadığımız yüzyıla baktığımızda bugüne kadar yaşadıklarımız ve sonrasında yaşayacaklarımız açısından bu kötü süreci topyekün yaşamak istemiyoruz. Bütün bu korkuların bitmesi gerekli ve bitmeli ki ama gerçekten temsil edenlerle bitmeli bu süreç. Seçim zamanı insanların üzerine bir boyunduruk gibi yani bizde olmaz isek, olmaz zihniyetine karşı gerçekten temsiliyet istiyoruz kadınlar ve Türkiye olarak' diye konuştu.

'İÇİMDEKİ İSYANI VE ÖFKEYİ YEŞİL SOLDA İFADE EDEBİLİYORUM'

Fulden Şahin, şunları söyledi:

'Ben 1981 Hopa doğumluyum, şu anda Kemalpaşa'da oturuyorum ve lise mevzunu, iki çocuk annesiyim aynı zamanda, çay emekçisi bir ev hanımıyım. Yeşil Sol Parti'yle çalışmaya başlamam zaten HDP sürecinde arkadaşlarla birlikte elimden geldiğince çalışmalara katıldım. Seçim sürecinde arkadaşların tavsiyesi sonrası Yeşil Sol Parti'ye katıldım. İçimizdeki isyanı hangi parti ile ifade edebiliriz diye düşününce ve aynı zamanda kadın temsiliyetinin en çok önem taşıdığı Yeşil Sol Parti olmalıydı ve ben de katıldım.

'KADINLAR OLARAK GERÇEK TEMSİLİYET İSTİYORUZ'

Her alanda kadın olsun, genç olsun, işsizlik olsun, emek olsun, hak olsun, hukuksuzluk olsun ve her alanda bir üçüncü yol yani anahtar biziz dediğimiz için ki bunu da doğru bir vurgu olarak buluyorum. Bugünkü AKP-MHP iktidarı, tek adam rejimini bir kilit olarak görüyorum. Bu kilidin tek anahtarı da Yeşil Sol Parti. Aynı zamanda parlamentoda temsiliyet de bir kilit, o kilidin tek anahtarını da Yeşil Sol Parti olarak görüyorum. Üçüncü yol tek anahtar biziz bu süreçte. Önümüzdeki süreç öncelikle biz kadınlar için, anneler için, çocuklarımız için çok büyük önem ifade ediyor. Gerçekten çok büyük korkularımız var kadın olarak, hele yaşadığımız yüzyıla baktığımızda bugüne kadar yaşadıklarımız ve sonrasında daha kötü yaşamak istemiyoruz. Bütün bu korkuların bitmesi gerekli ve bitmeli, ama gerçekten bizi temsil edenlerle bitmeli. Seçim zamanı insanların üzerine bir boyunduruk gibi yani 'biz olmazsak olmaz' zihniyetine karşı gerçekten temsiliyet istiyoruz kadınlar ve Türkiye olarak.

'İNŞALLAH KORKULARIMIZ 14 MAYIS'TA SON BULACAK'

Bütün bu korkularımız inşallah 14 Mayıs'ta son bulacak ve tüm katılımcılarla birlikte bu bir vicdandır ve bir boğaz düğümlenmesi yaşıyoruz, inanın içimden gerçekten çok büyük bir öfke patlaması yaşıyorum. Tüm bunları yaşayan tüm insanlar 14 Mayıs'ta Yeşil Sol Parti'yle temsiliyetlerini Meclis'e taşıyacaklardır. Ülke genelinde güzel çalışmalar var ve iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum. Artvin'de de bazı gidemediğimiz bölgeler var tabii ki müdahalelerden doğru çekimser davranmak zorunda kalıyoruz. Burada daha çok Kemalpaşa, Hopa birazcık da Borçka ve Artvin'de çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Güzel tepkiler de alıyoruz ve inşallah gidemediğimiz noktalar da bizi utandırır ve oralardan da güzel sonuçlar alırız. Gerçekten Kemal Kılıçdaroğlu'nu halkçı bir insan olarak görüyorum, bu söyledikleri şeyleri de elinden geldiğince bugüne kadar yaptıklarını gördüğüm için ki aynı zamanda bizler içinde bir şeyler yapacağına inanıyorum'

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin