Tarih: 18.06.2024 15:08

Yeşilbük Köyü'nde Geleneksel Bayramlaşma Töreni: Komşuluk Bağlarını Güçlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yeşilbük Köyü'nde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni, komşuluk ilişkilerini güçlendirerek coşkuyla kutlandı. Köy sakinleri, bayramın sevincini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bayramlaşma törenine katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, komşularıyla bir araya gelmenin ve onların hayır dualarını almanın önemine değindi. Kaya, "Her birinin hayır dualarını almak, desteklerini hissetmek bizlere moral oldu." şeklinde konuştu.

Hemşehrileriyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaşmanın yanı sıra, köylerinin karşılaştığı sorunları da dinleyen Başkan Kaya, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaya, "Köylerimizin birçok sorunu olduğunun farkındayız ve imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Köylülerin taleplerini de dinleyen Başkan Kaya, yetki alanı içindeki sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtirken, yetki alanı dışındaki konularda ilgili kurumlardan destek talep edeceklerini vurguladı.

Yeşilbük Köyü sakinleri ise belediye başkanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yaşadıkları sorunların çözümü için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —