meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yılbaşı tatili ne zaman, kaç gün?

Yılbaşı tatili araştırma sonucuna göre yapmaya çalışırken arama motorları üzerinde en çok araştırılan konulardan birisi de yılbaşı tatilinin kaç gün olacağına yönelik oldu.

Yılbaşı tatili ne zaman, kaç gün?

Yeni yıla kısa süre kala birçok kişi yeni yıl için tatil planlarını yapmaya başladı. Yeni yıla sevdikleriyle eğlenerek girmek isteyen vatandaşlar planlarını şimdiden yapmaya başlarken en çok araştırılan konulardan birisi de yılbaşı tatili ile ilgili oldu. Arama motorları üzerinde birçok kişi ''Yılbaşı tatili ne zaman, kaça gün?'' sorusunun yanıtını aratmaya başladı. Peki yılbaşı tatili kaç gün sürecek?

Özellikle de yılbaşını şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar planlarını yılbaşı tatili araştırma sonucuna göre yapmaya çalışırken arama motorları üzerinde en çok araştırılan konulardan birisi de yılbaşı tatilinin kaç gün olacağına yönelik oldu. Yılbaşı tatili araştırmaları sürmeye devam ederken detaylar merak edildi. 

YILBAŞI TATİLİ NE ZAMAN?

2023 yılının sonuna yaklaşırken 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 tarihinin hangi güne denk geldiği birçok kişi tarafından merak edildi. 1 Ocak tatil mi? 31 Aralık hangi güne denk geliyor? 1 Ocak hangi güne denk geliyor?

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda yer alan bilgilere göre 1 Ocak günü resmi tatil olarak kabul ediliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 31 Aralık resmi tatil değil. Ancak bu sene 31 Aralık tarihi pazar gününe denk geliyor. Hafta sonu tatil yapan kamu, kurum ve kuruluşları bugün tatil olacak.

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN?

1 Ocak 2024 resmi tatildir. Yılbaşı tatili 1 gün sürmektedir. 


1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor