Tarih: 03.08.2023 14:11

YKS TERCİH KOMİSYONLARI ÖĞRENCİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2023 puanlarının açıklanmasının ardından başlayan ve 8 Ağustos'a kadar sürecek tercih döneminde önemli bir rol üstlenen Tercih Komisyonlarını ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin üniversite tercihleri konusunda yönlendirme ve danışmanlık hizmeti sunan tercih komisyonunu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında okul müdürü Hasan ŞENYÜZ'den bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Tercih Komisyonu tarafından üniversite tercihi yapmak üzere müracaat eden öğrencilerle bir araya gelen Müdür Engin EMEN, öğrencilere gelecekleri adına önemli bir döneme girdiklerini hatırlatarak, doğru tercihlerin büyük önem taşıdığını vurguladı. Öğrencilere, kendi ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak, gelecek hedeflerine uygun bir üniversite ve bölüm seçmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Müdür Engin EMEN, üniversite hayatının yeni bir başlangıç olduğunu ve bu süreçte öğrencilere birçok fırsat sunacağını belirtti. Aynı zamanda, doğru tercihlerin öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine olumlu katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. Öğrencilere, hayallerine ulaşmak için azimle çalışmalarını ve hedeflerine doğru adımlarla ilerlemelerini tavsiye etti.

Tercih Komisyonları'nın, öğrencilere tercih sürecinde destek olmak, doğru yönlendirmelerle onların geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmak için büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, tüm komisyon üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —