meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yoğurt Kürü Nedir, Nasıl Yapılır?

Yoğurt kürü son zamanların en sık yapılan kür çeşitlerinden biridir. Birkaç malzemenin karıştırılması ile hazırlanan yoğurt kürü sağlıklı kilo vermek isteyen kişilerin ideal seçimlerinden biridir.

SAĞLIK 3.09.2023 13:45:00 0
Yoğurt Kürü Nedir, Nasıl Yapılır?

 Vücutta biriken yağların erimesinde etkili olan yoğurt kürü aynı zamanda metabolizmanın hızlanmasında da etkilidir. Aynı zamanda düşük kalorili besin grubu içerisinde yer almaktadır. Tokluk süresini uzatmaktadır. Kan şekerini dengeleyerek tansiyon düşmelerini engeller. Yoğurt kuru probiyotik içeren besinler arasında yer alır.

 Yoğurt Kürü Nedir?

 Yoğurt kürü günümüzde kilo vermek isteyen pek çok kişinin tercih ettiği kürlerden biridir. Pul biber ve nane birleşimi ile hazırlanan yoğurt kürü tansiyon düşmesine karşı da oldukça faydalıdır. Bağırsak tıkanıklığını önler ve sindirim sistemini temizler.

 Yağ yakımında yoğurdun oldukça büyük faydaları bulunmaktadır. Gün sonunda tüketilen yoğurt kürü sağlıklı kilo vermek isteyenler için önemlidir. İçerisinde bulunan protein oranı ile kasların gelişiminde de olumlu etki sağlamaktadır. Kalsiyum içeren yoğurt kürü aynı zamanda vücuttaki toksinlerin atılmasına da yardımcı olur.

 Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

 Yoğurt kürü yapmak isteyenler bir kase içerisinde yağsız ve kaymaksız yoğurt almaktadır. Süzme yoğurt seçimleri de yağ yakımını hızlandırmaktadır. İçerisinde az miktarda nane ve pul biber eklenmektedir. Aynı zamanda kase içerisinde yarım limon sıkılması hem lezzeti arttırmakta hem de yağların daha hızlı atılmasına katkı sağlamaktadır.

 Yoğurt kürü uygulayanların tamamı kısa süre içerisinde istediği fiziki görünüme kavuşmaktadır. Kalsiyum açısından da zengin vitamin ve mineraller içermektedir. Yoğurt kürü kalorisi az ve yağ yakımını hızlandıran besinlerden biridir.

 Yoğurt Kürü Faydaları Nelerdir?

 Yoğurt kürü metabolizmayı hızlandırmada en etkili besinlerden biridir. Tüketilen bu besin özellikle uyku sırasında sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olmaktadır. Şeker ve diyabet rahatsızlıklarının tümünde tedavi işlevi görmektedir. Kalorisi az olan bu besin vücutta yağlanma sorunlarının da önüne geçmektedir. Kabızlığı önleyen yoğurt kürü aynı zamanda sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.

 İçerisinde bulunan C vitamini ise bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkilidir. Kalsiyum açısından zengin besin grubu içerisinde yer alan yoğurt kürü yağ yakımını iki katı hızlandırmaktadır. Vücutta oluşan iltihaplanmaları ve enfeksiyonu önleyen, tedavi eden en etkili besin çeşitlerinden biri olarak gün sonunda tüketilmektedir. Tansiyon rahatsızlıklarının tümünde de yoğurt kürü tercih edilmektedir.

 Yoğurt Kürü İle Nasıl Kilo Verilir?

 Yoğurt kürü ile kilo vermek isteyenlerin temel amacı sağlıklı ve hızlı bir şekilde yağ yakılmasıdır. Özellikle bölgesel şişkinlik ve kilo problemleri yaşayan kişiler hazırladıkları yoğurt kürü sayesinde kilo vermeye başlamaktadır.

 Son dönemin en popüler kür çeşitlerinden biri olarak tüketilmektedir. İçerisinde bulunan limon hem C vitamini takviyesi sağlamakta hem de bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Yoğurt içerisinde bulunan kalsiyum oranı ise yağ yakımını hızlandırarak toksinlerin hızlı bir şekilde atılmasını sağlar.


Anahtar Kelimeler: Yoğurt Nedir Nasıl Yapılır?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday