Tarih: 18.12.2023 12:55

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Başkent Yomralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği İle Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Başkent Yomralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen buluşmada hemşehrileriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Fatih Sağlam ve yönetim kuruluna teşekkürlerini ileten Başkan Bıyık, sadece ilçede yaşayan Yomralılarla değil, ülkenin dört bir yanında yaşayan hemşehrileriyle de kucaklaşmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Mustafa Bıyık, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Hemşehrilerimizle bir araya gelmek, birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk. Ankara'da yaşayan Yomralılarla buluşmak, onlarla sohbet etmek bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Dernek Başkanı Fatih Sağlam ve yönetim kurulu arkadaşlarına bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. İlçemizde yaşayan Yomralılar kadar, ülkemizin dört bir yanında yaşayan hemşehrilerimizle de bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Etkinlikte geleneksel Yomralı müzikleri eşliğinde halaylar çekilirken, katılımcılar birbirleriyle hasret giderdi. Yomra'nın güzellikleri ve kültürü etkinlikte slayt gösterisi ile tanıtılırken, katılımcılar da birbirleriyle anılarını paylaşma fırsatı buldu.

Bu tür etkinliklerin, hemşehriler arasındaki bağları güçlendirdiğini belirten Başkan Bıyık, gelecek etkinliklerde de bir araya gelmeyi ve birlikte güzel anılar biriktirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —