Tarih: 07.08.2024 12:12

Yusufeli Belediyesi’nden Temizlik Çağrısı: Festival Alanını Hep Birlikte Koruyalım

Facebook Twitter Linked-in

Yusufeli Belediyesi, Derekapı Festival Alanı’ndaki temizlik çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü duyurdu. Festival alanının temizliği, temizlik personelinin özverili ve titiz çalışmaları sayesinde pırıl pırıl bir hale geldi.

Belediye yetkilileri, bu güzel ortamın korunması ve vatandaşların keyifli bir şekilde kullanmaya devam edebilmesi için önemli bir çağrıda bulundu. Vatandaşlardan festival alanında vakit geçirdikleri sırada çöplerini uygun yerlere ve çöp kutularına atmaları istendi.

Yusufeli Belediyesi yetkilileri, "Emekçi kardeşlerimizin yoğun çabalarını boşa çıkarmamak ve onlara gereksiz iş yükü yaratmamak adına hep birlikte bilinçli bir şekilde hareket etmeliyiz. Özellikle kamelyaları kullanan vatandaşlarımızın, bulundukları alanı temiz tutarak çöplerini çöp kutularına atmaları önem arz etmektedir. Unutmayalım ki Yusufeli hepimizin ve yarın yine bu alanları biz kullanacağız. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam demektir. Hep birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir Yusufeli için el ele verelim" ifadelerini kullandı.

Belediye, vatandaşların bu konuda gösterdikleri duyarlılık ve destek için teşekkür ederek, temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam için toplum olarak birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —