Tarih: 14.06.2024 09:36

Yusufeli Öğrencileri Başarılarıyla Ödüllendirildi: İlçede Ödül Töreni Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Yusufeli ilçesinde bir yıl boyunca akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılarak başarılı çalışmalar ortaya koyan öğrenciler, 13 Haziran 2024 Perşembe günü düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

Artvin Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar'ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, ilçe protokolü, veliler ve öğrenciler bir araya geldi. Öğrencilere hediyeler ve başarı plaketleri takdim edildi.

Ödüllerin temininde katkıda bulunan, 1977 yılında Almanya'da doğan ve Yusufeli Dereiçi köyünde dünyaya gelen, Yusufeli Halitpaşa İlkokulu ve Yusufeli İmam Hatip Lisesi mezunu olan, ardından 2001 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olan ve şu anda İstanbul'da Klinik Viyana Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde işletmecilik yapan Muhammed Ali Kodat, öğrencilerimiz için ödülleri temin etmişti.

Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ayrıca, eğitime verdiği önem ve ödüllerin teminindeki desteklerinden dolayı Muhammed Ali Kodat'a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —