Tarih: 31.08.2024 10:22

Zafer Bayramı’nın 102. Yılında Erzurum’da Anma Törenleri ve Bayramlaşma

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Erzurum'da düzenlenen çeşitli törenlerle büyük bir coşku içinde kutlandı. Etkinlikler, Havuzbaşı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımıyla gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başlandı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlar, Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini birlikte paylaştı.

Tören sonrası, Valilik Makamı'na geçen Vali Mustafa Çiftçi, Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bayramlaşma töreninde tebrikleri kabul etti.

Kutlama programları, Hastaneler Caddesi’nde de sürdü. Burada, Vali Çiftçi, Tümgeneral Altuğ ve Başkan Sekmen, askeri araçla vatandaşlara selam durarak, bayram coşkusunu paylaştı.

Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen etkinliklerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, hem duygusal hem de coşkulu bir şekilde anıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —