Zaha gözünü Bayern Münih'e dikti!
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yıldız oyuncu Wilfried Zaha, bu maça ekstra çalışıyor.
Galatasaray'a gelmeden önce hayalinin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek olduğunu söyleyen Wilfried Zaha, bu sezon kritik anlarda her zaman kalitesini konuşturdu.
Özellikle Devler Ligi'nde 2. hafta maçında eski takımı Manchester United'a karşı şov yapan Fildişili hücum oyuncusu, bu kez de Bayern Münih'i gözüne kestirdi.
Fiziksel olarak açıklarını kapatmak adına ekstra olarak çalışan 30 yaşındaki futbolcu, Alman devi karşısında da yine kalitesini ortaya çıkarmak istiyor.
Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 9 resmi maça çıkan Wilfried Zaha, toplam 418 dakika süre aldı ve bu sürede 2 gol, 1 asistle skora etki etti.
Trabzon’da Büyük Adım: Vakfıkebir Vakfı Resmen Kuruldu

Körfez Krizi Trabzon Turizmini Vurdu: “Tek Pazara Mahkûm Kalmamalıyız”
Yavuz Aydın TBMM’de Yoksulluk ve Borçluluğa Dikkat Çekti
İzmir’den Emsal Karar: Gözler Trabzon Düzyurt’a Çevrildi
25 Mart Artvin Nöbetçi Eczaneler Listesi
25 Mart Bayburt Nöbetçi Eczaneler Listesi
25 Mart Erzurum Nöbetçi Eczaneler Listesi
25 Mart Trabzon Nöbetçi Eczaneler Listesi
Ortahisar’da Down Sendromu Farkındalığına Anlamlı Etkinlik
CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan’dan Taziye Mesajı
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
