Tarih: 15.07.2024 07:22

Ziraat bankası Rize-Yeşilçay Şube Müdürü Sinan Bayrak Trabzon Beşikdüzü’ ne Atandı

Facebook Twitter Linked-in

T.C. Ziraat bankası Rize-Yeşilçay Şubesinin sevilen ve başarılı Müdürü Artvin Borçka’ lı hemşerimiz Sinan bayrak yapılan en son tayın ve atamalar zincirinde komşu Trabzon- Beşikdüzü Şubesine aynı unvanla atandı.

Aslen Artvin- Borçka’ lı olan basın dostu hemşerimiz tam 25 yıldır görev yaparken bunun 12 yılını Rize’ de yaparak, birçok başarıya imza atan isim oldu.

12 Eylül 2012 tarihinde Rize’deki Bölge Müdürlüğünün kurulmasıyla başlayan Sinan Bayrak, sırasıyla Pazarlama yöneticisi, 2015-2020 tarihinde de Rize şubesine Müdür olarak görev yaptı. 2020’de Ziraat bankası Rize Şubesinin Müdürlüğünü Birol Atasever’e atayan Sinan bayrak aynı bankanın Yeşilçay Şubesine Müdür (Yönetici) olarak atandı.

Burada da birçok başarılara imza atan Sinan bayrak’ ın Beşikdüzü ilçesine Ailevi koşullardan dolayı atandığı öğrenildi. Sinan Bayrak’ tan boşalan Rize- Yeşilçay Ziraat Bankası Şubesinin  Müdürlüğüne  Trabzon- Araklı’ dan Özgür Çebi atandı.

Yeni görevlerine resmen başlayan Sinan bayrak ve Özgür Çebi’yi ayrı-ayrı tebrik ediyor ve yeni görevleride başarılarının devamlarını diliyoruz


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —