Tarih: 07.12.2023 12:56

Ziyech, ünlü isimle birbirine girdi: Beni öldüremezsin!

Facebook Twitter Linked-in

Son haftalarda Galatasaray formasıyla gösterdiği etkileyici performansıyla adından sıkça söz ettiren Hakim Ziyech, bu sefer saha dışında Fas'ın ünlü isimlerinden Fati Jamali ile gergin bir diyaloga girdi. Jamali, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ziyech'i kibirli ve anormal olarak nitelendirdi.

Jamali, "Kızlar, hayatımda gördüğüm en kibirli insanla tanıştım... Arkadaşlarımla birlikteydim ve o da bana yakındı. 'Merhaba' dedim ve bana yan gözle baktı. O gerçekten anormal" ifadesiyle Ziyech'e yönelik eleştirilerini sıralayan Jamali, yaşadığı olumsuz deneyimi paylaştı. "Daha önce onu ne kadar sevsem de artık ondan nefret ediyorum" diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti

ZIYECH'TEN SERT CEVAP: BENİ ÖLDÜREMEZSİN

Hakim Ziyech, Fati Jamali'nin eleştirilerine sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Ziyech, "Bana bakın, benim hakkımdaki fikrinizi önemsediğimi düşünmenize neden olacak ne var? Beni yaratamazsın, bu yüzden beni kıramazsın. Beni sen yaratmadın, o yüzden beni öldüremezsin. Biliyor musun, beni Allah yarattı" dedi.

Bu sert cevap, Ziyech'in kendine olan güvenini ve duruşunu bir kez daha ortaya koyarken, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hakim Ziyech'in bu çıkışı, Galatasaray taraftarları tarafından da destekle karşılandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —