Tarih: 21.05.2023 12:59

Zonguldak ili Filyos beldesinden Acı Haber!

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak İli, Filyos Beldesi'nde bulunan Filyos Ateş Tuğla Fabrikası'ndan emekli Recep Kumbas, vefat etti. Öteyüz Mahallesi sakinlerinden olan Kumbas'ın cenazesi, bugün gerçekleştirilen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Recep Kumbas'ın vefat haberini alan yakınları ve sevenleri, evinin önünde düzenlenen kuran okuma merasimiyle bir araya geldi. Ardından öğle namazının kılınacağı Filyos Öteyüz Camii'ne geçildi. Cenaze namazı, cami imamı tarafından kıldırıldı ve dualarla merhumun ruhuna huzur dileyen cemaat, ardından Öteyüz Mezarlığı'na doğru yola çıktı.

Öğle saatlerinde gerçekleşen cenaze törenine Filyos Beldesi halkı yoğun ilgi gösterdi. Recep Kumbas'ın sevenleri, taziyelerini ileterek ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Yakın dostları, Kumbas'ın hayatının farklı dönemlerine dair anılarını paylaşarak onu yad ettiler.

Filyos Ateş Tuğla Fabrikası'ndan emekli olan Recep Kumbas, çalışma hayatı boyunca emek verdiği fabrikanın tanınmış simalarından biriydi. İnsanlara olan yardımseverliği ve sevecen kişiliği ile tanınan Kumbas, beldedeki çevresinde büyük saygı görmekteydi.

Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Merhum Recep Kumbas'a olan minnet ve sevgiyle anıyor, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —