Tarih: 10.05.2023 12:05

Zonguldak’ın Simge İsimlerinden Hayrullah Tıfıl Parkı Açıldı!!!

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak limanı gezi yolunda Hayrullah Tıfıl anısına yapılan parkın açılışına; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Kömürspor eski Kulüp başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor yöneticileri Şükrü Öztürk, Hakan Hürfikir, Zonguldakspor Basket 67 takımı Kulüp Başkanı Kanat Tan, Zonguldak Kömürspor tribün liderleri, ailesi ve sevenleri katıldı.

TAN: ''ZONGULDAK’IN NEŞESİ, GÜLÜYDÜ''

Hayrullah Tıfıl Parkı’nın açılışında konuşan, Zonguldakspor Basket 67 takımı Kulüp Başkanı Kanat Tan, Hayrullah Tıfıl ile anılarını paylaşırken, parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Tan, “Hayrullah ağabey Zonguldak’ta çok sevilen bir insandı. Zonguldak’ın neşesi, gülüydü. Zaten bunu cenaze töreninde gördük. Karda, soğukta binlerce insan hiçbir siyasi oluşum olmadan, sokaktan, siyasi herkes geldi Hayrullah ağabeyi uğurladı.” dedi.

Zonguldak Kömürspor yöneticisi Şükrü Öztürk de Hayrullah Tıfıl’ın Zonguldak için bir değer olduğunu, Zonguldakspor’un simgesi olduğunu ifade etti.

ALAN: ''GAZİPAŞA’NIN GÜLÜYDÜ''

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada; “Bugün anlamlı bir gün. Ocak 2022’de kaybettik Hayrullah Ağabeyi.  16 ay geçti ölümünün üzerinden ama her gezdiğimizde sanki bir yerden çıkacak bize sarılacak gibi bekliyoruz.  Taraflı, tarafsız, büyüğü, küçüğü herkes Hayrullah Ağabeyi çok severdi. Çok anımız var. Hala yerinin dolması mümkün değil. Ruhu şad olsun. Öyle bir yere verelim ki adını en çok gezilen bir yer olsun. Burayı da benim aklıma geldi. Nasip bugüneymiş. Zonguldak’ta böyle bir cenaze göremeyiz. Muazzam bir adamdı. Hayrullah abinin adına sembol liman arkasına burayı çok seviyor, herkes onu görsün. Zonguldakspor’a katkılarını bilir. Gazipaşa’nın gülüydü. Ruhu şad olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirilirken, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —