Menü Rize Haber, Rize Haberleri, Çaykur Rizespor, Rizespor Haberleri, Çaykur, Rizede Haber, Karadeniz, 53, rize, Çay, haber, rize güncel haber,
Tarih: 25.03.2026 13:53
Trabzon’da Derbi Heyecanı Zirvede: Biletler Tükendi, Şehir Kilitlendi

Trabzon’da Derbi Heyecanı Zirvede: Biletler Tükendi, Şehir Kilitlendi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon, 4 Nisan Cumartesi günü Papara Park'ta oynanacak Trabzonspor-Galatasaray derbisi öncesi adeta şampiyonluk havasına büründü. Biletlerin satışa sunulmasının ardından taraftarlar gişelere akın etti; 31 bin bilet kısa sürede tükendi.

Şehrin dört bir yanında heyecan dorukta. Bordo-mavili taraftarlar, kritik mücadeleyi yerinde izlemek için yoğun bir şekilde bilet yarışına girdi. Açıklanan bilet fiyatları ise şu şekilde:

Maçın sonucunun ligdeki dengeleri büyük ölçüde etkilemesi bekleniyor. Trabzonspor'un galibiyeti, bir sonraki gün oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçının önemini artıracak ve Beşiktaş'ın kazanması durumunda Trabzonspor şampiyonluk potasına güçlü bir şekilde girecek.

Galatasaray ise Osimhen'in yokluğunda zorlanıyor. Takımın bir diğer yıldızı Icardi'nin ülkesine 4 gün izin alarak gitmesi kafalarda soru işareti yaratıyor. Spor otoriteleri maçın yüzde 50-50 olduğunu belirtirken, Trabzonspor'un daha konsantre olduğu görüşünü paylaştı.

Öte yandan, Trabzonspor'da orta sahadaki Oulai sarı kart cezalısı olduğu için Zubkov ilk 11'e dönecek. Beklenen 11 şöyle: Onana, Ozan, Saviç, Cibuke, Mustafa, Falcorelli, Muçi, Zubkov, Onuachu ve Agusto.

Trabzon'da 2021-2022 sezonundaki şampiyonluk havası tekrar yaşanıyor. THY, artan talep üzerine ek seferler koymayı planlıyor. Bordo-mavililer, teknik direktör Fatih Tekke'nin de bu maçla birlikte derbi şanssızlığını kırmasını umut ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —