Trabzon’da Derbi Heyecanı Zirvede: Biletler Tükendi, Şehir Kilitlendi
4 Nisan 2026’da Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi şehirde büyük hareketlilik yaşanıyor. Biletler hızla tükenirken, tüm gözler dev derbiye çevrildi.
Trabzon, 4 Nisan Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor-Galatasaray derbisi öncesi adeta şampiyonluk havasına büründü. Biletlerin satışa sunulmasının ardından taraftarlar gişelere akın etti; 31 bin bilet kısa sürede tükendi.
Şehrin dört bir yanında heyecan dorukta. Bordo-mavili taraftarlar, kritik mücadeleyi yerinde izlemek için yoğun bir şekilde bilet yarışına girdi. Açıklanan bilet fiyatları ise şu şekilde:
- VIP Platinum B: 20.000 TL
- VIP Platinum A/C: 15.000 TL
- VIP Gold: 12.500 TL
- VIP Silver: 10.000 TL
- Batı Tribün: 4.250 TL
- Doğu Tribün: 3.750 TL
- Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü: 2.250 TL
- Kale Arkası ve Misafir Tribün: 1.750 TL
Maçın sonucunun ligdeki dengeleri büyük ölçüde etkilemesi bekleniyor. Trabzonspor’un galibiyeti, bir sonraki gün oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçının önemini artıracak ve Beşiktaş’ın kazanması durumunda Trabzonspor şampiyonluk potasına güçlü bir şekilde girecek.
Galatasaray ise Osimhen’in yokluğunda zorlanıyor. Takımın bir diğer yıldızı Icardi’nin ülkesine 4 gün izin alarak gitmesi kafalarda soru işareti yaratıyor. Spor otoriteleri maçın yüzde 50-50 olduğunu belirtirken, Trabzonspor’un daha konsantre olduğu görüşünü paylaştı.
Öte yandan, Trabzonspor’da orta sahadaki Oulai sarı kart cezalısı olduğu için Zubkov ilk 11’e dönecek. Beklenen 11 şöyle: Onana, Ozan, Saviç, Cibuke, Mustafa, Falcorelli, Muçi, Zubkov, Onuachu ve Agusto.
Trabzon’da 2021-2022 sezonundaki şampiyonluk havası tekrar yaşanıyor. THY, artan talep üzerine ek seferler koymayı planlıyor. Bordo-mavililer, teknik direktör Fatih Tekke’nin de bu maçla birlikte derbi şanssızlığını kırmasını umut ediyor.
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Muğla’da Sağlık Hizmetleri Güçleniyor: Hasta Nakil ve Evde Bakımda Yeni Adımlar

