meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

17 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

17 Ağustos 2023 Perşembe günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 17.08.2023 11:04:00 0
17 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

17 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 17 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 17 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Dünkü yeni ayın olumlu etkileri bugünden hafta sonuna kadar sizinle olacak, bu yüzden endişelerinizi geride bırakın ve önemli göreviniz olan eğlenmeye başlayın. Eğer gülmüyorsanız, doğru şekilde yaşamıyorsunuz demektir.

BOĞA

Başkaları için bir şeyler yapmaktan hoşlanıyorsunuz ama şimdi çok fazla şey yapma ve onları her zaman yanlarında olacağınıza inanmaya teşvik etme tehlikesi var. Belki de yardımınızı sınırlamanın ve kendilerine bakmayı öğrenmelerine izin vermenin zamanı gelmiştir.

İKİZLER

Daha önce sahip olduğunuz korkular ne olursa olsun, dünkü yeni ay tarafından süpürülüp atılmış olacak ve şimdi kâr getiren riskleri almaya başlayabilirsiniz. Bu bir meydan okuma ve fırsat zamanı ama inisiyatifi ele almak size kalmış.

YENGEÇ

Önümüzdeki 24 saat içinde şu ya da bu şekilde para kazanma fırsatları aklınızda olacak, ancak hemen bir seçim yapmanız gerektiğini, aksi takdirde maliyetli bir hata yapabileceğinizi düşünmeye başlamayın. Zamanında değilsin, bu yüzden acele etme ve doğru olanı yap.

ASLAN

Şansınız şu anda iyi ancak çok fazla hafife almayın. Dünün yeni ayı, zihninizi yeni olasılıklara açmış olacak, ancak yine de önceden plan yapmanız ve her seferinde başarıya doğru adım adım ilerlemeniz gerekiyor.

BAŞAK

Kontrolünüz dışındaki olaylar faaliyetlerinizi frenliyormuş gibi gelebilir ama bu iyi bir şey olabilir. Yılın bu zamanında işleri yavaş ve ölçülü bir hızda almak en iyisidir. Parlama zamanınız çok yakında gelecek.

TERAZİ

Başkalarının eylemleriniz hakkında ne düşündüğü hakkında endişelenmek size göre değil, öyleyse neden şimdi endişeleniyorsunuz? Sebep ne olursa olsun, bunu aşmanız gerekiyor çünkü vermek üzere olduğunuz kararlar biraz endişe yaratacaktır. Bu onlar için bir problem ama senin için değil.

AKREP

Dünkü yeniay, iş cephesinde işleri biraz karıştırmış olsa da, en olası sonuç, kaostan yeni fırsatların doğması ve bunlardan yararlanmak için ideal bir konumda olmanızdır. Değişim size iyi gelir.

YAY

Şu anda rakiplerinizin üstünlüğü söz konusu olabilir, ancak bunun daha uzun sürmesi gerekmiyor. Artık savunmada olsanız bile, işleri kolayca tersine çevirebilir ve kendinizi tekrar ön plana çıkarabilirsiniz.

OĞLAK

Şimdi yıldızların mesajı, dertlerinizden kaçmak daha kolay olsa da daha sonra size yetişecekleri, öyleyse neden onlarla şimdi ilgilenmiyorsunuz? Sorunlarınızla kafa kafaya yüzleşirseniz, uzun süre sorun olmazlar.

KOVA

Önümüzdeki birkaç gün içinde hayalinizin peşinden gidecek özgüveniniz varsa, ne kadar aşırı görünürse görünsün, hızlı ilerleme kaydettiğinizi görünce şaşırabilirsiniz ve bu ilerleme, hayalinizi başkalarıyla paylaşırsanız daha da hızlı olabilir.

BALIK

Bugün bir arkadaşınız veya meslektaşınız sizden doğrudan kişisel bir sorunla ilgili onlara yardım etmenizi istemediği sürece, mesafenizi korumalısınız. İyi niyetli olabilirsiniz ve sorunlarına çözüm bulduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak çabalarınızı takdir etmeleri pek olası değildir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Ağustos Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin