meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

19 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

19 Ağustos 2023 Cumartesi günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 19.08.2023 10:34:00 0
19 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

19 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 19 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 19 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Hayal gücünüz bu hafta sonu fazla mesai yapacak ve bu kendi başına kötü bir şey olmasa da hayali rüyalara kapılmanıza izin vermemelisiniz. Yıldızlara uzanacaksan, ayaklarını yere basmalısın. 

BOĞA

İkna gücünüz önümüzdeki 48 saat boyunca sizin için harikalar yaratabilir, bu yüzden en çok neyi başarmak istediğinize karar verin ve ardından dilinizi çalıştırın. Çok azı kelimelerle yolunuza karşı koyabilecek ve çok azı gerçekten bunu isteyecek. 

İKİZLER

Duygusal açıdan partneriniz gönlünüze girmek için çaba gösterse de başarı arzunuzdan onu fark etmeyebilirsiniz. Bu partnerinizin üzülmesine neden olabilir.

YENGEÇ

Bu hafta sonu hem evde hem işte zor ve hızlı planlar yapmaktan kaçının. Kozmik görünüm neredeyse her saat değişecek ve kendinizi şimdi belirli bir eylem planına adarsanız, daha sonra geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. 

ASLAN

Neptün'ün haritanızın zenginlik alanındaki etkisi, kârdan önce ilke koymanız gerektiği konusunda kararsız kalmanıza neden oluyor gibi görünüyor. İyi haber şu ki, henüz nihai bir karar vermek zorunda değilsin, bu yüzden gevşek kal. 

BAŞAK

Uzun vadeli hedefinize birkaç adım daha yaklaşmak için risk almak ve arkadaşlarınızı terk etmek dahil her şeyi yapabileceğiniz o ruh hallerinden birindesiniz. Bunun için herkes seni övmeyecek ama o zaman herkes senin olağanüstü hayallerini paylaşmayacak. 

TERAZİ

Önümüzdeki 48 saat içinde kendinizi biraz alıngan hissedebilirsiniz, ancak son günlerde yaşadığınız tüm denemelerden sonra bu beklenebilir. Gerçekten takdir ettiğiniz tek kişiyle, yani kendinizle vakit geçirebileceğiniz sessiz bir yer bulun. 

AKREP

Hayat güzel ve gün, saat, dakika geçtikçe daha iyi hale geliyor ve buna şimdi tam olarak inanmasanız bile önümüzdeki hafta başlarında inanacaksınız. Bu hafta sonu arkadaşlarınızla vakit geçirin. Onlar dünyanızı harika bir yer yapan insanlardır. 

YAY

Aile üyeleri ve meslektaşlarınız bu hafta sonu sizden mutlu ve arkadaş canlısı olmanızı bekliyorsa, onlara bu duyguları talep üzerine canlandıramayacağınızı hatırlatmanız gerekebilir. Bu aslında sizi eğlendirmek için onlara ihtiyaç duyduğunuz hafta sonlarından biri olabilir! 

OĞLAK

Kendinize olan güveniniz yeniden yükselişte ve 23'ünde, Güneş sizin lehinize hareket ettiğinde geriye bakıp neden kendinizi bu kadar kötü hissetmenize izin verdiğinizi merak edeceksiniz. Ama neden o zamana kadar bekleyelim? Mutluluğunuzu üzerinize alın ve bu hafta sonu eğlenin. 

KOVA

Hayatta gerçekten önemli olan şeylerde ölçülemeyecek kadar zenginsiniz, o halde neden gerçekten endişe edilmemesi gereken mali ve ticari meseleler hakkında endişelenerek bu kadar çok zaman harcıyorsunuz? Bu hafta sonu nimetlerinizi sayın, çünkü onlar paha biçilemez. 

BALIK

Her şeyin yerli yerine oturması çok uzun sürmeyecek ve daha önce hiçbir anlam ifade etmeyen şeylerde anlam görmeye başlayacaksınız. Hayatın görünüşteki rastlantısallığının arkasında bir anlam olduğundan asla şüphe etmeyin.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Ağustos Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin