meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

22 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

22 Ağustos 2023 Salı günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 22.08.2023 10:07:00 0
22 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

22 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 22 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 22 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Pek çok insan önemsiz meselelerle çok fazla zamanınızı harcıyor ve onları toparlamanız gerekiyor. Yalnızca bugün sizin için önemli olan konulara odaklanın. Eğer aptallara katlanmayı reddederseniz, mesajı çok geçmeden alacaklar.

BOĞA

Sosyal olarak eğlenme davetleri önümüzdeki 24 saat içinde yoğun ve hızlı bir şekilde gelecektir, ancak sırf başkaları sizden bunu bekliyor diye dışarı çıkma zorunluluğunuz yoktur. Bütün gün ve bütün gece parti yapmak yerine, zamanınızı sessizce düşünerek geçirin.

İKİZLER

Son haftalarda çok fazla ivme kazanmış olmanız, Güneş haritanızın daha hassas alanlarından birine geçmek üzere olsa da, bir süre daha ilerlemenizi sağlayacaktır. Daha önce başlamış olduğunuz işleri takip edin.

YENGEÇ

Son haftalarda çok şey başardınız ama sevdiğiniz insanlar da dahil olmak üzere diğer insanlar için ne kadar şey yaptınız? Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin neye ihtiyacı olduğunu bulmayı ve bunu onlar için elde etmek için elinizden geleni yapmayı bir numaralı hedefiniz haline getirin.

ASLAN

Bugün pek sosyalleşme havasında olmayacaksınız, bu nedenle partileri ve aile toplantılarını kaçırmayın. Hayatınızda ne kadar çok arka plan gürültüsü varsa, düşüncelerinizi o kadar az düzene sokabilirsiniz ve bu artık bir numaralı önceliğinizdir.

BAŞAK

Burcunuzdaki Mars güveniniz için harikalar yaratıyor, ancak Neptün bugün haritanızda da güçlü olduğu için, hiçbir sebep olmadan kendinizden şüphe duyacağınız zamanlar olacak. Eğer onlar üzerinde durmayı reddederseniz, bu şüpheler ortadan kalkacaktır.

TERAZİ

Bir veya iki gün önce adaletsiz görünen olaylar artık kılık değiştirmiş bir lütuf olarak görülebilir, bu yüzden şüphelerinizi aşın ve onları kucaklayın. Sonuçta, tüm değişiklikler iyilik içindir, bu yüzden kendinize bu gerçeği hatırlatın ve güvenle geleceğe doğru ilerleyin.

AKREP

Size ilham veren bir amaca daha derinlemesine dahil olmak istediğinizi düşünüyorsanız, şimdi denemenin tam zamanı. Kaydolup herkesin işi yapmasını bekleyen insanlardan biri olmayın. Kişisel düzeyde katılın.

YAY

Kendinize yüzde 100 inanmanız, herkesin de inandığı anlamına gelmez ve bugünkü asıl amacınız, birisini ne yaptığınızı bildiğinize ikna etmek olmalıdır. Ancak o zaman sizi destekleyeceklerdir.

OĞLAK

Artık en önemli şey, sözde uzmanların yapmanız gerektiğini söylediğinden çok, vicdanınızın size söylediklerini takip etmenizdir. Kendinizi başkalarının zaman kaybı olarak gördüğü bir şeye adama ihtiyacı hissediyorsanız, o zaman yüzde 100 onun için gidin.

KOVA

Önümüzdeki 24 saat boyunca para meseleleriyle uğraşırken dikkatli olun, çünkü gezegenler, başkalarına çok fazla güvenirseniz bir güven hilesinin kurbanı olabileceğiniz konusunda uyarıyor. Başkalarının önsezilerini finanse etmek için asla kendi paranızı kullanmayın.

BALIK

Karşıt burcunuzdaki Mars, ortaklarınızı ve meslektaşlarınızı biraz fazla iddialı yapar, ancak gerçek şu ki, kararları verme gücüne sahipler, sahip olduğunuz tek güç ise onların liderliğini takip edip etmemeyi seçmektir. Eğer şüpheniz varsa yapmayın!

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Ağustos Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin