meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

22 Temmuz 2023 Burç Yorumları!

22 Temmuz 2023 Cumartesi günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 22.07.2023 13:27:00 0
22 Temmuz 2023 Burç Yorumları!

22 Temmuz 2023'te burçlar ne söylüyor? 22 Temmuz 2023 burç yorumları nelerdir? 22 Temmuz 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Birinin güçlü bir konuma sahip olması, onun söylediği her söze katılmanız gerektiği anlamına gelmez. Bir Güneş-Pluto bağlantısı bu hafta sonu sizi mücadeleci bir ruh haline sokacak, ancak yenme ümidinizin olmadığı insanlarla karşılaşmamaya çalışın.

BOĞA

Kader şu anda sizi her türlü zorlukla karşı karşıya getiriyor ama siz korkup kaçacak biri değilsiniz. Aksine, sizden beklenen görevler ne kadar zorlu olursa olsun, hepsinin üstesinden büyük bir özgüvenle geleceksiniz.

İKİZLER

Şu anda kafanıza koyduğunuz herhangi bir şeyde başarılı olabilirsiniz ama bu çok fazla şey üstlenmeniz için bir davet değildir. Önümüzdeki 48 saat içinde başladığınız her ne olursa olsun, hem hızlı hem de verimli bir şekilde bitirmeniz beklenecektir, bu nedenle seçimleriniz konusunda akıllı olun.

YENGEÇ

Bu hafta sonu bir tür güç mücadelesinde desteklemek için yanlış tarafı seçme ve daha sonra kazanamayacak tarafın kendisi olduğu netleştiğinde pişman olma tehlikesi var. Bu durumda hiç taraf seçmemek en iyisi olabilir.

ASLAN

Bugün işleri basit tutmayı tercih edebilirsiniz ancak karmaşık bir ilişki ihanet, kıskançlık veya içerleme korkularıyla ilgili olabilecek sorunları vurgular. Duygusal ve fiziksel olarak dengeli hissetmeseniz bile, işleri halletme baskısı çok büyük olabilir. 

BAŞAK

Önümüzdeki 48 saat içinde arkadaşlarınızın, sevdiklerinizin ve iş arkadaşlarınızın size söylediklerini göründüğü gibi kabul etme dürtüsüne karşı koyun. Uyarı sinyallerini kabul etmeyi reddederseniz, önümüzdeki birkaç hafta içinde kendinizi bunun bedelini öderken bulabilirsiniz.

TERAZİ

Belirli bir bireye ne kadar güvenirseniz güvenin, gezegenler sizi uyarıyor, onların sizin yerinize karar vermesine izin vermemelisiniz. Sizin tarafınızda olduklarını söyleyebilirler ve hatta buna inanabilirler, ancak yaptıkları seçimlerin sizin çıkarınıza olması pek olası değildir.

AKREP

Güneş, bu hafta sonu yönetici gezegeniniz Pluto'ya karşı çıkıyor, bu da diğer şeylerin yanı sıra planlarınızın kendi işinizi yapmanızı istemeyen insanlar tarafından bozulacağını gösteriyor. Buna kızma, sadece zamanını bekle. Seni sonsuza kadar tutamazlar.

YAY

Haftalar önce başladığınız bir proje yavaş ilerliyorsa endişelenmeyin, çünkü birkaç gün içinde kozmik tablo önemli ölçüde değişecek ve siz tekrar uçmaya başlayacaksınız. Beklemek zorunda kalmanız, başarının daha da tatlı olacağı anlamına gelir.

OĞLAK

Şimdi gömülü duygular ve muhtemelen eski pişmanlıklar ortaya çıkabilir. Çok fazla yorulduğunuzu hissedebilirsiniz, bu da başkalarıyla olan ilişkilerinizi veya etkileşimlerinizi zorlayabilir. Açık ve esnek kalmayı hedefliyorsanız, kendinizi daha iyi bir konuma getirirsiniz. 

KOVA

Bugün duygularınız ve korkularınız hakkında önemli keşifler yapabilirsiniz. İşin püf noktası, içinizde olup biten ve fırsatlarınızı sınırlayan bazı şeylerin farkına varmaktır. Üretkenliğinizi veya uygun rutinlerinizi ve öz bakımınızı engelleyen suçluluk, güvensizlik veya takıntılarla mücadele etmeyi hedefleyin.

BALIK

Kuralların sadece çiğnenmek için var olduğunu düşünen biri, önümüzdeki birkaç gün içinde herkesin onlarla aynı fikirde olmadığını keşfedecektir. Seni kendi planlarının içine çekmeye çalışırlarsa direnmelisin. Onların aksine, dersleri zor yoldan öğrenmenize gerek yok.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Temmuz Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin