meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

2 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

2 Ağustos 2023 Çarşamba günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 2.08.2023 12:27:00 0
2 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

2 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 2 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 2 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Artık ihtiyacınız olmayan bir şeyden kurtulmadan önce, gelecekte işinize yaramayacağından kesinlikle emin olun. Onu attığınız an, tekrar geri almak için çok geç olduğu andır, bu yüzden aceleci olmayın.

BOĞA

Gezegenler, kendi haline bırakırsanız kendi kendine çözülebilecek bir sorunu çözmek için çok uğraştığınız konusunda sizi uyarıyor. Bir süreliğine arka plana atın ve bunun yerine daha olumlu bir şeye odaklanın. İyileşmeyi zaman yapsın.

İKİZLER

Dünyaya ne kadar çok girerseniz, sizin için bir şeyler yapabilecek biriyle tanışma olasılığınız o kadar artar. Sizi yeni bir yöne yönlendirmek istiyorlarsa, onunla savaşmayın. Belki de geleceğini senin kendi gördüğünden daha iyi görüyorlardır.

YENGEÇ

Önümüzdeki 24 saat boyunca iki savaşan grup arasında kalmamaya çalışın. Bir tarafı diğerine tercih etmek için ne kadar baskı altına alınırsanız alının, tarafsız kalmakta ısrar etmelisiniz. Daha sonra tüm taraflar bunun için size teşekkür edecek.

ASLAN

Arkanıza yaslanın ve değişiklik olsun diye arkadaşlarınızın ağır işleri yapmasına izin verin. Son haftalarda diğer insanlar için o kadar çok nazik oldunuz ki, kendinize karşı nasıl nazik olunacağını unutmuş olabilirsiniz. İhtiyacınız varsa bir ara verin.

BAŞAK

Yöneticiniz Merkür, bugün Satürn'le çelişiyor, bu nedenle büyük olasılıkla başkalarının size söylediklerini büyük bir tutam tuzla karşılayacaksınız. Şüpheleriniz, kötü bir şey olmaktan uzak, sizi rahatsız eden kararlar almaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ

Bundan birkaç gün sonra geriye bakıp gerçekten önemli olmayan konular hakkında neden bu kadar kafa yormanıza izin verdiğinizi merak edeceksiniz. Neden o zamana kadar bekleyelim? Dünyada olup bitenler hakkında üzülmeyi reddedin.

AKREP

Evde ya da işte ilgilendiğiniz her ne ise bir adım geri çekilin ve meseleye daha geniş bir perspektiften bakın. Bakış açınız ne kadar geniş olursa, başkalarının asla çözülemeyeceğini söylediği sorunlara o kadar çok yanıt görürsünüz.

YAY

Sevdiğiniz biri sizden karşılanması imkansız taleplerde bulunursa, sadece "Hayır" deyin ve ciddi olun. Onlara ne kadar yakın olursanız olun, sırf onları memnun etmek için kendi hayatınızı askıya almanızı beklemeye hakları yok.

OĞLAK

Hiçbir zaman zor kararlar vermekten kaçınan biri olmadınız ve bu iyi çünkü bugün birkaç karar vermeniz istenecek. İnsanlara duymak istediklerini söylemeyin, onlara gerçeği söyleyin ve gerçekle yüzleşmeleri konusunda ısrar edin.

KOVA

Sevdiğiniz birini endişelendiren şeyi ciddiye alamayabilirsiniz ama korkularını küçümsemeyin. Sizin için bu kadar küçük görünen bir şey, kişisel olarak onlar için büyük bir öneme sahip olabilir. 

BALIK

Hayatınız son zamanlarda çok düzenli ve şimdi bazı şeyleri biraz olacağına bırakmalısınız. Takip etmeye çalıştığınız programı veya zaman çizelgesini göz ardı edin ve bunun yerine içgüdülerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Bu gerçekten çok eğlenceli bir gün olabilir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Ağustos Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin