2x1 Arc Studio Kaşüstü’nde Hizmete Açıldı

Yomra’nın Kaşüstü Mahallesi, yeni bir iç mimarlık ofisine kavuştu.

KARADENİZ 16.11.2025 12:13:00 0
2x1 Arc Studio Kaşüstü’nde Hizmete Açıldı

İç mimarlar Gözde Atasoy Koç ve Derya Harman tarafından kurulan 2x1 Arc Studio, düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete girdi. Ayam İş Merkezi’nin 2. katında faaliyet göstermeye başlayan stüdyo, açılış gününde yoğun ilgi gördü.

Törene katılan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kurdeleyi keserek işletmeye hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve bol kazanç temennisinde bulundu. Başkan Bıyık, ilçeye kazandırılan her yeni girişimin değerli olduğunu vurgulayarak, “Yomra’nın büyümesine katkı sağlayacak her adımın yanındayız.” dedi.

Profesyonel Tasarım ve Uygulama Hizmetleri

2x1 Arc Studio, mimari tasarım, uygulama ve proje yönetimi alanlarında profesyonel hizmet sunuyor. Stüdyo bünyesinde iç mimari tasarım, uygulama ve proje yönetimi, danışmanlık ve anahtar teslim projeler gibi hizmetler yer alıyor. Ayrıca konut, kafe, restoran, butik mağaza, ofis ve farklı ticari alanlara özel çözümler de üretilecek.

İç mimarlar Gözde Atasoy Koç ve Derya Harman, sektördeki uzun yıllara dayanan deneyimlerini Yomra’ya taşımaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Mekanların ruhuna dokunan tasarımlar sunuyoruz. Amacımız, her projede işlevselliği estetikle buluşturmak ve fark oluşturmaktır.” ifadelerini kullandılar.

Özgün Markalar da Sunulacak

2x1 Arc Studio, iç mimarlık ve proje uygulama hizmetlerinin yanı sıra özgün mobilya ve dekorasyon markalarını da müşterilerle buluşturacak. Böylece kullanıcılar, tasarımdan uygulamaya kadar tüm süreçleri tek noktadan profesyonel şekilde yönetme imkânına sahip olacak.

Yeni stüdyo, bireysel ve kurumsal müşterilere hitap eden modern ve yenilikçi anlayışıyla Kaşüstü’nde iç mimarlık alanına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Studio Kaşüstü’ Hizmete Açıldı
Pazar 14.4 ° / 8.3 °
Pazartesi 17.9 ° / 8.1 °
Salı 19.6 ° / 9.6 °