meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

30 Temmuz 2023 Burçlar ve Burç Yorumları!

30 Temmuz 2023 Pazar günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 30.07.2023 11:05:00 0
30 Temmuz 2023 Burçlar ve Burç Yorumları!

30 Temmuz 2023'te burçlar ne söylüyor? 30 Temmuz 2023 burç yorumları nelerdir? 30 Temmuz 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Önümüzdeki birkaç gün içinde size her yönden tavsiye gelecek, ancak bunların ne kadarına güvenebilirsiniz? Derinlerde, elbette, ne yapılması gerektiğini zaten biliyorsunuz, bu yüzden diğer insanların söylediklerini görmezden gelin ve içgüdülerinizi takip edin, nadiren yanılıyorlar. 

BOĞA

Yaklaşan dolunay sizi belki de kaçınmayı tercih edeceğiniz seçimler yapmaya zorlayacak. Düşüncelerinizle baş başa kalabileceğiniz sessiz bir yer bulun, zihninizi endişe verici her şeyden arındırın ve bu seçimleri yalnızca gerçeklere dayalı olarak yapın. 

İKİZLER

Önümüzdeki birkaç gün içinde oldukça açık sözlü olacaksınız ve bazı insanlar bundan memnun olmayacak, ancak şimdi konuşmazsanız sonuçlarının ciddi olabileceğini biliyorsunuz. Söylediklerinin tartışmalı olması, doğru olmadığı anlamına gelmez. 

YENGEÇ

Yaklaşan dolunay, finansal bir düzenleme hakkında ikinci kez düşündüğünüzü gösteriyor, ancak şimdi geri çekilirseniz birçok insan sinirlenecek. Bugün kurtarabilecekleriniz, gelecekte kazanabileceklerinizi tehlikeye atmaya değer mi? 

ASLAN

Görünüşe göre birine çok fazla güveniyordun ve şimdi seni hayal kırıklığına uğrattılar, şok halindesin. Onlarla olan bağınızı tamamen kesmeyi gerekli görüyorsanız, yaklaşan dolunay işinizi kolaylaştıracaktır.  

BAŞAK

Duygusal olarak kaybedeceğiniz bir durum yok ama haritanızın en kırılgan bölgesindeki kozmik aktivite sizi aşırı hassas yapıyor. Önümüzdeki hafta bir ilişki bozulursa, bunun sizin için asla doğru ilişki olmadığı gerçeğiyle kendinizi avutun. 

TERAZİ

Bir tür yaratıcı arayış hakkında ikinci kez düşünüyor olabilirsiniz, ancak yalnızca doğru şeyin bu olduğundan kesinlikle eminseniz yön değiştirmelisiniz. İdeal olarak, bir angarya olsa bile buna bağlı kalacak ve başladığınız işi bitireceksiniz. 

AKREP

Kendi ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı reddederken diğer insanları mutlu etmek için daha fazla zaman ve enerji harcıyormuş gibi görünmeniz sizi rahatsız edebilir, ancak bu uzun vadede sizin için işe yarayacaktır. Aynı kişiler, ihtiyaç duyduğunuzda sizi destekleyecektir. 

YAY

Gezegenler, kendinize saklamanız gereken bilgileri kolayca ağzınızdan kaçırabileceğiniz konusunda sizi uyarıyor. Bu sadece sizi kişisel ve finansal olarak etkilemekle kalmaz, iş arkadaşlarınız ve yetkili konumdaki kişiler size tekrar güvenmeden önce iki kez düşünebilir. 

OĞLAK

Salı günkü dolunay yaklaşırken, şu ya da bu tür para meseleleri, düşüncelerinizin en üst sıralarında olacak, ancak bunlara çok fazla önem vermemeye çalışın. Sizi en son kesin olan şeye yatırım yapmaya teşvik eden insanlara karşı da dikkatli olun. 

KOVA

Rasyonel çözümleri olan konularda duygusallaşmayı pek sevmezsiniz ama önümüzdeki birkaç gün içinde soğukkanlılığınızı kaybetmeye yaklaştığınız zamanlar olacak. Böyle bir yaklaşım bir şeyleri değiştirir mi? Hayır, ama onları daha da kötüleştirebilir.  

BALIK

Önümüzdeki birkaç gün içinde başkaları ne kadar derinin altına girerse insin, aceleci bir şey yapmamalısın. Dolunay, en ufak bir tartışmayı göz açıp kapayıncaya kadar büyütebilir, bu yüzden sakin olun ve kışkırtılmayı reddedin. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Temmuz Burçlar Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin