30. Uluslararası Dede Korkut Şöleni İçin Hazırlıklar Başladı
Bayburt’ta bu yıl 30’uncusu düzenlenecek Uluslararası Dede Korkut Şöleni öncesi, bilim ve spor etkinliklerinin planlaması için kurumlar arası istişare toplantısı yapıldı.
Şölen hazırlıkları çerçevesinde düzenlenen toplantıda, gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ele alındı. Bilim ve sporun bir araya geleceği şölenin içeriği, organizasyon süreci ve kurumlar arası koordinasyon konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü, Belediye Başkanı Mete Memiş, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse ile ilgili birim amirleri katıldı.
İstişare toplantısında, 30'uncu yılına ulaşan Uluslararası Dede Korkut Şöleni'nin Bayburt'un kültürel, bilimsel ve sportif kimliğine katkı sunacak şekilde kapsamlı ve nitelikli etkinliklerle gerçekleştirilmesi hedefi vurgulandı.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
.
Uluslararası
Korkut
Şöleni
Hazırlıklar
Başladı
Kahraman’dan GMO Vizyonu: “Bir Gemi Mühendisi, Sanayiyi Harekete Geçirir”

Eğirdir’de Çanakkale Zaferi Gururla Anıldı
Gaziosmanpaşa’da 18 Mart Coşkusu: Çanakkale Zaferi 111 Yaşında
Sarıgöl’de Bahar Gelince Dağlar Gelire Dönüşüyor
Bakan Vedat Işıkhan Trabzon Valiliği’ni Ziyaret Etti
Bakan Işıkhan Trabzon’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan’dan Ahmet Biber İçin Duygusal Veda
CHP Bayburt İl Başkanı Sercan Türker’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Artvin’de 100 Kişiye Geçici İş Fırsatı
18 Mart’ta Artvin’de Şehitler İçin Tek Yürek Olundu
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °

