meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

4 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

4 Ağustos 2023 Cuma günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor?

AKTUEL 4.08.2023 11:09:00 0
4 Ağustos 2023 Burç Yorumları!

4 Ağustos 2023'te burçlar ne söylüyor? 4 Ağustos 2023 burç yorumları nelerdir? 4 Ağustos 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Haritanızın çalışma alanındaki Mars, sizin ateşli yapınıza sahip biri için fazlasıyla sıkıcı ve öngörülebilir olan, güvenli ve yerleşik bir rutine yerleşmeniz için sizi cesaretlendirdi. Görüşlerinizi yükseltin ve bugün birkaç şans daha deneyin. 

BOĞA

Şu anda sizin için her şey yolunda gidiyor, öyle ki hak ettiğinizden fazlasını aldığınıza inanmaya başlayabilirsiniz. Bu kadar negatif olmayın. Evren hayattan zevk almanızı istiyor ve bu konuda kendinizi suçlu hissetmeniz için hiçbir sebep yok. 

İKİZLER

Elinize biraz ekstra para almanız gerekiyorsa, o zaman bugün olanlar sizi doğru yöne işaret edecektir. Başkalarının satın almak isteyeceği bir şey yaratmak için hayal gücünüzü ve yaratıcı becerilerinizi kullanın. Bir servet kazanabilirsin.

YENGEÇ

Bugün biraz daha fazla heyecan veya entrikaya can atıyorsunuz, düş kurma ve ilham ihtiyacınızı beslemeyi hedefleyin. Daha fazla öngörülebilirlik ve güvenlik arayışı içindeyken, bir parçanız yalnızca eğlenmek, belki de biraz kanatlanmak istiyor ve bu iki dürtü savaşıyor

ASLAN

Rutin sizi sıksa da bu, günlük meselelere odaklanmaktan başka çarenizin olmadığı anlardan biridir. Yapılması gerekeni yapın ve iyi yapın. Sadece hareketlerden geçerseniz, daha sonra tekrar yapılması gerekebilir.  

BAŞAK

Mars doğum burcunuzda hareket ederken, enerji eksikliğiniz olmaz ama bu enerjiyi yapıcı yönlere yönlendirmeniz gerekir. Bugün başkalarıyla sebepsiz yere tartışmaya çekilebilirsiniz. 

TERAZİ

İstediği gibi hareket edip bundan paçayı sıyırabileceğini düşünen bir arkadaşın aptalca kararlarından kendinizi korumanız gerekebilir. Gereksiz riskler almakta ısrar ederlerse onları kurtaranın siz olmayacağını onlara bildirin. 

AKREP

Kendini hayallere kaptırmak pek sana göre değil ama son zamanlarda önümüzdeki haftalarda ve aylarda nelerin mümkün olabileceğine dair her türlü hayali fikre sahip oluyorsun. Hala faturaları ödemeniz gerektiği gerçeğini gözden kaçırmayın.

YAY

Yaşadığınız en heyecan verici gün olmasa da şimdi kişisel hayatınıza biraz farklılık ve hayal gücü getirebilirsiniz. Bazı şeyler çok havada kalmış gibi gelebilir, biraz sallantılı bir zeminde olduğunuzu hissedebilirsiniz veya yeniden bir araya gelip ilham ararken belirli bir hedef veya arayış büyüsünü geçici olarak kaybediyor gibi görünebilir. 

OĞLAK

Bugün özel bir şey yapın, sizi günlük hayatın koşuşturmacasından uzaklaştıracak ve yaratıcı yeteneklerinizi sergilemeye teşvik edecek bir şey. Belki de günlük çevrenizi bir süreliğine geride bırakmalısınız. Hareket halindeyken daha iyi düşüneceksin.

KOVA

Önemli bir şeyin olmak üzere olduğunu hissedebildiğiniz için bugün biraz gergin olabilirsiniz. Endişeye gerek yok. Gerçekleşmek üzere olan değişiklikler büyük ölçüde sizin lehinize olacak, bu yüzden onları korkutmak yerine hoş karşılayın. 

BALIK

Merkür haritanızın ortaklık alanından geçerken, bugün anlaşmazlıkları ve çatışmaları çok ciddiye almanız pek olası değil. Bazı insanlar sebepsiz yere soğukkanlılığını kaybedebilir, ancak onların sözleri ve eylemleri sizi etkilemeyecektir. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Ağustos Yorumları!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin